|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Sada je: sri ruj 16, 2026 10:37 pm.
kod reklama
...i tako, eto ti pesma, ludo jedna...
| Autor/ica |
Poruka |
|
malda
...brodski mali...
|
_________________ izopćena optimiSTica
...a onda shvatih na prepad da te volim ko nekad, vreme samo raspiruje plam...
...u meni miholjsko leto, to prkosno sunce pred zimu...
...ma daaaaaajjj!!!!!
|
| ned ožu 27, 2005 6:11 am |
|
 |
|
Jelena_B.
....kapetan...
Pridružen/a: sub ožu 20, 2004 8:34 pm Postovi: 1484 Lokacija: Mutne vode sna...
|
| ned ožu 27, 2005 3:20 pm |
|
 |
|
Jelena_B.
....kapetan...
|
| ned ožu 27, 2005 3:21 pm |
|
 |
|
Jelena_B.
....kapetan...
|
| ned ožu 27, 2005 3:23 pm |
|
 |
|
Ifka
hej, haj, bas je briga...
|
_________________ svaki tren vise volim te
i taj osmjeh tvoj
budi moj svjet
|
| pon ožu 28, 2005 1:49 am |
|
 |
|
panta rei
....kapetan...
|
|
| pon ožu 28, 2005 8:42 pm |
|
 |
|
Zagi
....kapetan...
Pridružen/a: sub pro 18, 2004 1:06 pm Postovi: 1162 Lokacija: Lokacija :
|
_________________ Rat je kao pijan svat prošao poljem... Šenlučio celu noć...
|
| uto ožu 29, 2005 10:59 am |
|
 |
|
Ifka
|
Bijelo Dugme - Ima neka tajna veza
Ima neka tajna veza, za sve ljude zakon krut. Njome covjek sebe veze, kada bira sebi put.
Sidro koje ladu cuva, da ne bude buri plijen. Tone skupa sa tom ladom, jer je ono dio nje.
Ima neka tajna veza, tajna veza za sve nas. Ima neka tajna veza, tajna veza za sve nas.
i taj osmjeh tvoj
budi moj svjet
|
| sri ožu 30, 2005 12:42 am |
|
 |
|
Ifka
|
Bijelo Dugme - Meni se ne spava
Siznucu Evo svisnucu eksplodiracu Sto te nema
Duga noc Hladna zima Depresivna Sto te nema Mirise snijeg, mirise
Nocas umrijecu Evo vristacu Nocas abortiracu Sto te nema
Javi se Tesko mi je Lose mi je Sto te nema
Mirise snijeg, o ,o mirise
Meni se ne spava Ne budi blesava Daj dodi mi dovece Ne budi govece Doj dovece, dovece
i taj osmjeh tvoj
budi moj svjet
|
| sri ožu 30, 2005 12:49 am |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 10:41 am Postovi: 2683 Lokacija: Asteroid B-612
|
madonna - just a dream
Was it just a dream? Did I feel your devotion? Dreams are never what they seem Did we just go through the motions?
I keep your photograph by my bed to remind me That I was part of your life I say my prayers to the sandman That he'll find me fast asleep
Sleep has always been kind And in my dreams you'll always be mine But in the morning when I wake I remember that my heart does ache
Was it just a dream? Did I feel your devotion? Dreams are never what they seem Did we just go through the motions?
I admit that I did my bit to deceive you But sometimes I was afraid That this day would come How could you just leave me all alone now
I have always been strong So I know that I can go on But right now I feel so dead inside Oh sleep come to me, cause that's where I hide
All that I have, all I ask All my dreams, they fade so fast Don't wake me up, not today All my dreams will fade away
And I want him, and I need him I can't live and I'd die just to see him Just to feel his hands on my face Smell his skin, and his warm embrace Cause it's all that I have And it's fading so fast
Mmmm, mmmm Uh, uh huh
Now I have always been strong So I know that I can go on But right now I feel so dead inside Oh sleep come to me, cause that's where I hide
All that I have, all that I ask All my dreams, they fade so fast Don't wake me up, not today All my dreams will fade away
(Was it just a dream?) And I want him, and I need him I can't live and I'd die just to see him Don't wake me up, not today All my dreams will fade away
(Was it just a dream?) All that I have, all that I ask All my dreams, they fade so fast Don't wake me up, not today All my dreams will fade away
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| sri ožu 30, 2005 4:55 pm |
|
 |
|
Jo'anka
|
Odlazak u noæ -Azra
Uz tihu kletvu jurim kroz grad Kaput na ramenu normalna stvar Novine u ruci juèerašnji broj Ne izgledam lijepo briga me za to Zalazim u svaku birtiju Tamo trgnem vino rakiju A onda žurim da ne zakasnim I prije nego sto se pozdravim s njom Dodirnut æu joj usne lagano Odlazimo zajedno u noæ
Ona želi da joj govorim tiho Da ne velièam svoje probleme Hoæe da živi s onim koga voli Gleda u druge a misli na mene Priznaje mi da je udata Da ne ljubi svoga èovjeka A ja šutim i mudro razmišljam Njeni prsti kao da traže krivca Samo lete oko moga lica Hajde ženo koji ti je vrag
Diskretno šapuæem spominjem kino Vani je tužno a unutra fino Skupe pare za dosadne sate Ne žalosti se srce mislim ja na te Kupuje mi tada kokice Kikiriki slane koštice Stvarno se trudi da mi ugodi A oko nas sve neki gladni ljudi Šušte papiri odzada nam smrdi Jao gospode kako grozan film
Ponoæ se bliži predstava traje Sjedamo u kola idemo dalje Izvan grada ima parcela Lijepo mesto na kraju sela Vodimo ljubav zagušljiv je zrak Snažno svjetlo pada ravno na nas Nije normalno pa to je vlak Grabim volan i dodajem gas Hladan znoj mi curkom nagriza vrat Paranoja Bježimo u mrak
Sabahudinu
_________________________________ i njegovim leðima
________________ Sabaheta
|
| sri ožu 30, 2005 5:50 pm |
|
 |
|
panta rei
....kapetan...
|
(lijepo te vidit tu  )
Zažmuri, pa na sopstvenom platnu U glavi pomešaj sivu i zlatnu Lagano da ne remetiš vece Zažmuri, pusti film da isteèe Udahni, vazduh lepljiv od krvi Ne gledaj me kao vuèica Nije moja želja presuda Baklje gore pesma cigana Proèitana s dlana sudbina
|
| čet ožu 31, 2005 1:19 am |
|
 |
|
Zagi
....kapetan...
|
|
| čet ožu 31, 2005 12:04 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
Negdje u tvome adresaru Pod slovom B je moje ime. Prekriži ga noæas i stavi Krst pepela i krst tisine.
Ako ima Boga
Sto zima, a nijedno ljeto, Poneka mrvica sa tvog stola. A nikad niko nije èek'o Kao što èekah ja do bola.
Ako ima Boga
Moji drugovi odavno Kuæe imaju, samo Moja kuæa je Bez krova, Prokleta biæes.
O, ako ima Boga U paklu goriæes.
Sanjao sam... E kako ulaziš u moju pjesmu, Ulaziš prosto ko u svoju baštu, Pod pazuh dolijecu ti lastavice, Ja pjevam, bijela mi krila rastu.
A više me ne boli.
Sanjao sam... E kako s anðelima jedeš trešnje I kako anðeli na mene lièe I kako šapuæem u tvoje krilo Raðaj mi djecu kao kolaèiæe.
A više me ne boli.
Moji drugovi odavno Kuæe imaju, samo Moja kuæa je Bez krova, Prokleta biæes.
O, ako ima Boga U paklu goriæes.
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| čet ožu 31, 2005 4:33 pm |
|
 |
|
Ifka
|
Valentino - Idu ptice selice
Ispod jastuka sam izgubio moju pjesmu najdrazu, u mojim grudima tezak kamen je ko planina nebeska.
Neka me nose vjetrovi Neka me biju snjegovi Neka i zbogom ostani.
Idu ptice selice odlazim ti ja, seko duso sto me nisi nocas voljela.
Ko sibir ledena gledas ne vidis ja se necu vratiti Valentino je nocas zadnji put samo na tvom radiju.
Neka me nose vjetrovi Neka me biju snjegovi Neka i zbogom ostani.
i taj osmjeh tvoj
budi moj svjet
|
| pet tra 01, 2005 3:21 am |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
Guns 'n' roses - November rain
When I look into your eyes I can see a love restrained But darlin' when I hold you Don't you know I feel the same 'Cause nothin' lasts forever And we both know hearts can change And it's hard to hold a candle In the cold November rain We've been through this such a long long time Just tryin' to kill the pain But lovers always come and lovers always go And no one's really sure who's lettin' go today Walking away If we could take the time to lay it on the line I could rest my head Just knowin' that you were mine All mine So if you want to love me then darlin' don't refrain Or I'll just end up walkin' In the cold November rain Do you need some time...on your own Do you need some time...all alone Everybody needs some time...on their own Don't you know you need some time...all alone I know it's hard to keep an open heart When even friends seem out to harm you But if you could heal a broken heart Wouldn't time be out to charm you Sometimes I need some time...on my own Sometimes I need some time...all alone Everybody needs some time...on their own Don't you know you need some time...all alone And when your fears subside And shadows still remain I know that you can love me When there's no one left to blame So never mind the darkness We still can find a way 'Cause nothin' lasts forever Even cold November rain Don't ya think that you need somebody Don't ya think that you need someone Everybody needs somebody You're not the only one You're not the only one
|
| pet tra 01, 2005 9:21 am |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
anathema-eternity
So little time. Your crystal eyes gaze into mine. A burning flame. Forever dreaming, dreaming a lie.
Trapped inside enteral eyes. Caressed by innocence A sanctuary for your mind.
Born alone Beneath pale sardonic skies. One love. One life. One Sorrow.
I won't reproach myself this time. A condemned man, Granted a sweet reprieve. A turn of fate A genial twist of the knife. Undying affection for life
|
| pet tra 01, 2005 4:42 pm |
|
 |
|
Zagi
....kapetan...
|
|
| pet tra 01, 2005 8:21 pm |
|
 |
|
Ifka
|
i taj osmjeh tvoj
budi moj svjet
|
| pet tra 01, 2005 8:23 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
Pridružen/a: čet kol 12, 2004 10:58 pm Postovi: 586 Lokacija: Utrine
|
Scorpions - Are You The One?
Another rainy morning People rushing by My head is still in the clouds I dream with open eyes Suddenly out of nowhere She came into my life Like we know each other For quite a while
In the sound of silence Time is standing still There's some kind of bond between us That's givin' me the chill Do you really wonder That we can burn the sky It's written a thousand years ago In the book of life
Are you the one that God had made for me Are you the one who's always in my dreams The one who keeps me goin' When I can't go on The one that I've been waiting for For so long
Suddenly out of nowhere She came into my life
Are you the one that God had made for me Are you the one who's always in my dreams
Are you the one that God had made for me Are you the one who's mine eternally The one who keeps me dreamin' When I'm sad and tired Who gives my life a meaning Till the day I die
Are you the one Are you the one
_________________ Srce stade kao dete da se otima, tražili smo se po prethodnim životima.
|
| pet tra 01, 2005 10:36 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
|
ETERNAL FLAME (Bangles) Close your eyes, give me your hand, darling Do you feel my heart beating Do you understand Do you feel the same Am I only dreaming Is this burning an eternal flame I believe it's meant to be, darling I watch you when you are sleeping You belong with me Do you feel the same Am I only dreaming Or is this burning an eternal flame Say my name sun shines through the rain A whole life so lonely And then you come and ease the pain I don't want to lose this feeling Say my name sun shines through the rain A whole life so lonely And then you come and ease the pain I don't want to lose this feeling Close your eyes, give me your hand, darling Do you feel my heart beating Do you understand Do you feel the same Am I only dreaming But is this burning an eternal flame
_________________ Srce stade kao dete da se otima, tražili smo se po prethodnim životima.
|
| pet tra 01, 2005 10:40 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
|
Najdraže moje
Ako te izgubim najdraže moje Utopit će se zvijezde u valima tuge. Ako te izgubim,ako jednom odeš nikada više ljubavi druge,najdraže moje.
Ako te izgubim jednoga dana ugasnuti će sunce i nastat će tama. Da ne vidi nitko,ni ptice,ni ljudi kad odem zauvijek,kad zauvijek odem, najdraže moje.
Najdraže moje,najdraže moje,najdraže moje, nikada više ljubavi nove,najdraže moje. Tama će odnijet sve želje i snove,najdraže moje. Nikada više ljubavi nove,najdraže moje. Ooo,najdraže moje...
|
| pet tra 01, 2005 10:53 pm |
|
 |
|
panta rei
....kapetan...
|
Iskopaj bunar, duboko u meni.
Želje svoje pronaði.
Kiša prestaje, vlažne dlanove
Ostavi mi na košulji
Moje misli, sada nevažne,
Soba puna æutanja.
Svaki pokret, sada suvišan,
Preti nam istina.
Tako blizu, tako blizu do sunca,
Ptice zbunjeno leteše bez krila
Tako blizu, tako blizu do suza,
Ne znam da si ikada bila…
|
| sub tra 02, 2005 2:13 am |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
|
Azra - E, pa što
noć u gradu salonskih stremljenja noć je navukla djevičanski veo osjećaš li oktane u svojoj krvi osjećaš li kako tutnji pritisak u glavi e pa što čekaš li na nešto snažno, doista vrijedno čekaš li na akciju koja pokreće stvari razmisli dobro u svakom trenutku nagrnuće sa svih strana pravovjerni lešinari e pa što dovoljna je jedna riječ Odjebi
neman ima stotinu lica i dok piješ i hodaš zagrljen u tami i dok te miluju hrapave ruke i dok ližeš rasječene usne e pa što
a onda božije sirene zaustavljaju promet i semafori nastoje da svijetle što manje stranci samo stranci koračaju ravno i život se smiruje kao mlijeko u čaši e pa što dovoljna je jedna riječ Odjebi
|
| sub tra 02, 2005 9:35 pm |
|
 |
|
Plavooka
...drugi casnik...
|
Dvorska budala
Dreknu veliki gospodar tvor Dajte mi ludu hitno na dvor Svakom je kralju potrebna luda Kad mesto bubrega prodaje muda
On je kralj pajaca Svetla tačka na horizontu On je večito nasmejana faca Zabava za vojsku na frontu
Veliko, veliko hvala Neću da budem dvorska budala Nađite drugog, ko vas jebe Ja sam budala samo za sebe
On je samo čovek od krvi i mesa Ali čudotvorac koji čini čuda On će biti naša omiljena blesa On će biti samo naša dvorska luda
On će našu volju približiti svima To će biti njegov društveni zadatak On je rodoljub u službi režima Čkalja, Maksim Gorki, Paja Patak
Veliko, veliko hvala Neću da budem dvorska budala Nađite drugog, ko vas jebe Ja sam budala samo za sebe
|
| sub tra 02, 2005 9:57 pm |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|