umorna i pospana samo par redova da napišem...
ukratko... valjevo... bilo je divno
samo nekako s tim "divno" uvijek pocnem postove o svojim utiscima kada je balasevic u pitanju... ali stvarno je tako...
koliko god puta da ga cujem uvijek je nesto novo i drugacije... nešto specifično... i svaki put me ponovo osvoji...
ekipa... i put... krenusmo oko 2 pobjegavši s posla Darko, Alma, Jaca end mi... ušavši u srbiju kod loznice, pa put od loznice do valjeva zgrozili smo se katastrofalnom cestom prepunom rupa...
no, samim dolaskom u Valjevo sve je zaboravljeno... mali hotelčić presladak, gradić kojeg ne vidjesmo previše... trka do doma kulture tačnije omladine da ne zakasnimo...
stižemo taman pred početak... kaže Đole "otkud vi opet sve je isto kao u Subotici" uz veliki smješak...
e nije isto... iste priče drugačije su ispričane, neke pjesme dugo ne cusmo...
ja osobno nikad do sinoć nisam cula opernu verziju "Al' se nekad dobro jelo" preeesmješno...
trenutno ne mogu da se sjetim svih pjesama... Na bogojavljensku noć, Portret života mog, Taj ludi Šerbedžijin sin, Protina kći, Život je more, Vasa Ladački... Oprosti mi Katrin, Ne volim januar... tisina... ribice dodajte dalje... uz pratnju klavira naravno... odlicno...
preko tri sata zanimljivih šala, indirektnih ali jasnih kritika i prekrasnih pjesama... poslusasmo ga poslije kako strpljivo daje interview-e mnostvu novinara... premda umoran, premda isrcpljen ima vremena i volje za sve...
poslije koncerta ponocna setnja valjevom uz velike osmjehe... i dobrodošlicu malog vučića pred hotelom...
nismo stigli vidjeti baš puno valjevo... rano ujutro krenusmo nazad... no, bit ce valjda prilike
nekako prije puta mnogi su nas odgovarali... zvali... i uvjeravali da je previše opasno i riskantno zboga aktualne situacije... na dan puta dobih poziv kolegicine kolegice kolege

iz Valjeva koji me uvjeravao kako su svi tamo miroljubivi i sve mirno... i tako i bi... ni p od problema...samo uzitak...
i jos jedno predivno iskustvo balasevica...
pusa svima... a posebno mojoj dragoj putnoj ekipici...
u povratku smo naravno cijelim putem slusali balasevica...