|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Sada je: čet srp 23, 2026 7:40 pm.
kod reklama
Fali nam neki ljubavni topic :)
| Autor/ica |
Poruka |
|
denny
...prvi casnik....
|
|
| uto lip 14, 2005 11:12 am |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 10:41 am Postovi: 2683 Lokacija: Asteroid B-612
|
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| čet lip 16, 2005 3:10 pm |
|
 |
|
Kez
...drugi casnik...
Pridružen/a: pon lip 20, 2005 1:38 pm Postovi: 582 Lokacija: Ključ - Bosna, ključ za svaku bravu ;)
|
I love JJ Feild!!!! Juf, ta mi je taki kao što si ti, ljubavi moja. Uzdarje moga srca! Toliko ih je, ali samo ti si kralj moga srca... 
_________________ …Jedan od najvećih blagoslova je što živim od posla koji volim. Ne znam šta bih drugo mogao da radim, to je moja legenda, ja živim svoju legendu što bi rekao Koeljo… Đorđe Balašević
|
| pon srp 04, 2005 4:03 pm |
|
 |
|
Miomir
...drugi casnik...
Pridružen/a: sri tra 06, 2005 2:54 pm Postovi: 734 Lokacija: noge na zemlji, glava u oblacima
|
Mislim da je vreme da malko i ovo uzdignemo
Ko velim, evo, "Jesen Stize..." pa reko' da povratim ona prolecna raspolozenja koja su harala ovim vodenim tokovima
a kojih nikad dosta  ,
ali mi nikako u tu atmasferu ne idu ni doticna pesma  , a tek "film" bas nikako (ufff, ne daj Boze)  .
Pre mi, nekako, ide ona Serenata  ili tako nesto  ,

_________________ Jedan od onih...
|
| sub ruj 17, 2005 4:56 pm |
|
 |
|
Zinka
...brodski mali...
|
|
| čet sij 05, 2006 5:58 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
Je, bas iz tog filma
ČEZNEM - Tagore
Čeznem da ti kažem najdublje riječi koje ti imam reći; ali se ne usuđujem, strahujući da bi mi se mogla nasmijati. Zato se smijem sam sebi i odajem tajnu svoju sali. Olako uzimam bol svoj, strahujući da bi ti to mogla učiniti.
Čeznam da ti kažem najvjernije riječi koje ti imam reći; ali se ne usuđujem, strahujući da bi mogla posumnjati u njih. Zato ih oblačim u neistinu, i govorim suprotno onome što mislim. Ostavljam bol svoj da izgleda glup, strahujući da bi ti to mogla učiniti.
Čeznem da upotrebim najdragocjenije riječi što imam za te; ali se ne usuđujem, strahujući da mi se neće vratiti istom mjerom. Zato dajem ružna imena i hvalim se svojom surovošću. Zadajem ti bol, bojeći se da nećeš nikada saznati šta je bol.
Čeznem da sjedim mirno pored tebe; ali se ne usuđujem; jer bi mi inače srce iskočilo na usta. Zato brbljam i ćaskam olako, i zatrpavam svoje srce riječima. Grubo uzimam svoj bol, strahujući da bi ti to mogla učiniti.
Čeznem da te ostavim zauvijek; ali se ne usuđujem, strahujući da bi mogla otkriti moj kukavičluk. Zato ponosito dižem glavu i dolazim veseo u tvoje društvo. Neprekidne strijele iz tvojih očiju čine da je bol vječito svjež.
Nadam se da se ne ponavljam ovom pjesmom na ovom topicu 
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| pet sij 06, 2006 9:33 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
Zeljko Krznaric - Nocas te tugujem
nocas te tugujem najdraze moje s nekim osjecajem daljine jer nema nikoga ovdje kraj mene i nitko da mi skine tu suzu sa obraza nocas te tugujem a u istom smo gradu i iste brojimo minute samo sto usne ne ljube i sute samo sto oci prosipaju sjaj u nekim drugim sobama nekim drugim ljudima nocas te tugujem i skitam ne ljubim i pitam sto je tamo iza jutra iza zagrebacke zime postoji li tamo jos tvoje ime kao sto ti u meni postojis i ova noc sto mirise po narancama s juga govori mi sto je tuga nisi daleko a cini mi se kao sto godina svijetlosti i tame kao da se ljubav tamo topi na plamenu svijece i tugujem te nocas i tugujem i tugujem
Budalo jedna!
|
| ned sij 08, 2006 9:51 pm |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|