| Autor/ica |
Poruka |
|
Mostarka
|
E sad kakvi su fanovi koji bi voljeli otici na koncert, al ipak moraju sentimentalno gledat kroz prozor cekajuci dan kad ce osvanut pa da i oni mogu dozivjeti dogadjaj zivota! Malo sam podaleko.. al na ljeto planiram gdje god da bude Balas, idem.. bilo/nebilo karata hehe.
Ima li iko snimak, barem jedan, sa koncerta u Mostaru, 2005? Voljela bih to da vidim.. pa ako ima tko srce i snimak da mi ispuni zelje 
_________________ ..i dodaj svetu malo boje, cu-do-mo-je.
|
| pon svi 19, 2008 8:47 pm |
|
 |
|
patriot
|
raspitaj se malo po forumima..znam da je ftv il obn pustio snimku tog koncerta par puta
_________________ budi ponosan
|
| pet srp 25, 2008 8:13 pm |
|
 |
|
novljanin
...brodski mali...
Pridružen/a: pon pro 25, 2006 10:22 pm Postovi: 101 Lokacija: Herceg Novi
|
 Re:
_________________ Sto hiljada reci znam,al jedna mi fali da nu kako treba opisem...
|
| čet lis 22, 2009 3:14 pm |
|
 |
|
splico
...skipper...
Pridružen/a: čet tra 07, 2005 8:25 pm Postovi: 464 Lokacija: di vlada temperament i malo je razuma
|
 Re: Galerija koncerata
ovo su one "sluzbene" snimke sta se vrte i na koncertu? jos da je nabvit od ZG 2003.
_________________ more utapa mornare, a tuga one koji zive na kopnu
|
| čet lis 22, 2009 3:43 pm |
|
 |
|
edo
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: uto ožu 16, 2004 1:40 pm Postovi: 5110 Lokacija: Pazarichi (Rikavachko-Gvozhdzanska zhupanija)
|
wow...ovo cemo morati i na sajt nabaciti...
_________________ White Crystal World-Bridger
I dedicate in order to equalize,
Universalizing opportunity.
I seal the store of death
With the crystal tone of cooperation.
I am guided by the power of endlessness.
|
| pet lis 23, 2009 9:23 am |
|
 |
|
MimaGS
....kapetan...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 1:17 am Postovi: 1522 Lokacija: GS
|
E, ovo su bila vremena... U prvoj pjesmi se vide Remorkerske prskalice U drugoj pjesmi (tocno na 2.00 se vide i mnoga draga lica  )
|
| sub lis 24, 2009 7:52 pm |
|
 |
|
Resident_Alien
Pridružen/a: uto stu 28, 2006 5:12 pm Postovi: 43 Lokacija: Kosovska Mitrovica
|
E... brate... ovo je potrebno posle cetiri kad dodjes kuci... Ne valja kako je dobro...
|
| ned lis 25, 2009 4:23 am |
|
 |
|
splico
...skipper...
Pridružen/a: čet tra 07, 2005 8:25 pm Postovi: 464 Lokacija: di vlada temperament i malo je razuma
|
ima li iko zuberov "na stanici u puli". nikad ga nisan pogleda a uvatila me zelja 
|
| sri ožu 24, 2010 2:19 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
Pridružen/a: čet tra 21, 2005 11:06 pm Postovi: 1976 Lokacija: Slabo poznajem VARAŽDIN, al' stignem do tvoje kuce.
|
mislm da ja imam... ali bi moral malo prokopati kad stignem
_________________ Jebem po tavanu, prodajem maglu, a toplu vodu sam vec davno izmislio... uglavnom, pametujem di god stignem...
|
| čet ožu 25, 2010 9:06 am |
|
 |
|
splico
...skipper...
|
aj super, kad uvatis vrimena digni na net thy
|
| pet ožu 26, 2010 12:05 pm |
|
 |
|
Batula Petraš
Pridružen/a: sri ožu 08, 2006 2:27 pm Postovi: 40 Lokacija: Tvrđava
|
Malko bih se uključio, ako nije problem... Svaka čast momcima i curama koji sve to dižu na net, bubnem se na youtube i uživam... Al', kako u nogama imam prekonekoliko Majstorovih koncerata, imam dvije ispravkice: definitivno, one snimke s Regruteskom i ljepojkom koja plače su iz 98., i to s drugog koncerta u Skenderiji. Samo prva stvar na toj snimci je s prvog koncerta, sve ostalo je snimljeno na koncertu drugi dan. Što se tiče Zagreba, Doma sportova 2002., ovo što je na youtubeu je također drugi koncert, dakle, 14. 12., subota bješe... Kako znam? Pa, bio sam na oba, hi, hi, hi... A na kraju: je li netko dignuo cijeli taj koncret u komadu na net i postoji li i snimak od 13. 12.? I, hoće li bit štogod od Zuberovog dokumentarca, pa da krenemo u download?
|
| sub svi 29, 2010 9:34 pm |
|
 |
|
edo
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: uto ožu 16, 2004 1:40 pm Postovi: 5110 Lokacija: Pazarichi (Rikavachko-Gvozhdzanska zhupanija)
|
Bio sam i ja na oba pa nisam odmah uocio gresku...ali da, def. imas pravo...sad kad sam se zadubio sto se tice Skenderije...nisam siguran jer nisam bio...onaj tko je snimao je bio pa sad...sukob sjecanja ? 
|
| ned svi 30, 2010 9:16 pm |
|
 |
|
splico
...skipper...
|
iman ja nekakav dokumentarac s tih koncerata u sarajevu al kako mi je crko komp trenutno ne mogu provjerit iako, koliko me sjecanje sluzi, nije rijec o prvom koncertu. cini mi se da mislimo na istu lipoticu koja roni suze a kamera se non stop vraca na nju. enivej, cim osposobim komp provjerin pa potvrdin
|
| pon lip 21, 2010 11:16 pm |
|
 |
|
edo
Admin (Bog i batina)
|
svi zapaze ljepoticu sa suzom u oku...
|
| uto lip 22, 2010 1:07 pm |
|
 |
|
splico
...skipper...
|
http://www.youtube.com/watch?v=xg8SKqyikgAi evo nase lipotice od 2:20 nadalje. jedan od najupecatljivijih koncertnih trenutaka koj san ikad pogleda. sve se poklopilo. svaka cast kamermanu i reziseru
|
| čet stu 04, 2010 12:15 am |
|
 |
|
splico
...skipper...
|
|
| čet stu 04, 2010 12:22 am |
|
 |
|
edo
Admin (Bog i batina)
|
Baj d vej, vidim da nisam nikad spomenuo, ali nas izgubljeni Elwood poznaje ljepoticu...
|
| čet stu 04, 2010 9:19 am |
|
 |
|
splico
...skipper...
|
elvude, daj broj 
|
| čet stu 04, 2010 11:57 am |
|
 |
|
Decak
|
Sarajevo - cijeli koncert 1998 godine
Mater vetru iz 2005 godine, cijeli koncert.
|
| uto pro 20, 2011 4:10 pm |
|
 |
|
edo
Admin (Bog i batina)
|
hvala!
|
| sri pro 21, 2011 11:22 am |
|
 |
|
novljanin
...brodski mali...
Pridružen/a: pon pro 25, 2006 10:22 pm Postovi: 101 Lokacija: Herceg Novi
|
Evo da malo osvjezimo bazu u ovim teskim zimskim danima  Budva '99 http://www.youtube.com/watch?v=dRSuFaci ... e=youtu.beUzivajte !
_________________ Sto hiljada reci znam,al jedna mi fali da nu kako treba opisem...
|
| ned vel 12, 2012 1:16 am |
|
|