|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Sada je: čet srp 23, 2026 7:39 pm.
kod reklama
| Autor/ica |
Poruka |
|
Namcor
...brodski mali...
Pridružen/a: uto kol 09, 2005 11:02 pm Postovi: 104 Lokacija: Kraj kanala za navodnjavanje
|
|
| pet ruj 16, 2005 3:41 pm |
|
 |
|
escorpio
...drugi casnik...
Pridružen/a: sub tra 09, 2005 11:00 am Postovi: 783 Lokacija: Sever i jug sirom pa u krug...
|
nastavak...
i stigli smo tamo. smjestili se u 8-krevetne spavaonice i odmah otisli van prosetati... na plazu. kisa je dotad vec prestala i nad nama je bilo samo ne tako oblacno nebo. setali smo uz more i pricali o svemu i svacemu, kako to uz more obicno biva. i tad, sama nenadano, rekla je da vise nije s onim koji je ne prati kuci. htjela mi je osobno reci, kaze... a ja pojma nemam kako sam ustvari reagirao. oprosti ako je bilo neprimjereno. a kada sam cuo da je lik nasao drugu dok je bio s njom... sta da kazem. da sam ga vidio u roku od sljedeca dva dana, bio bih uzdahnuo jako i skinuo sako i došlo bi do prekida filma... sentimentalac, da prostite.
|
| ned ruj 18, 2005 9:34 pm |
|
 |
|
Habanera
Pridružen/a: uto vel 28, 2006 6:21 pm Postovi: 4 Lokacija: Podgorica
|
Moj prvo ukljucenje na ovaj forum pocece necim najljepsim sto u zivotu procitah:
"Jednom se tako naslonila na dovratak, prekrstila ruke i potrazila me dugim, tajanstvenim pogledom. Zamislio sam je kako pegla male decije stvari, video sam sebe sa novinama otvorenim na sportskoj strani, i cuo sam radio sa vecernjim zeljama slusalaca...
Znam, nije to idealna slika, stavise, feminiskinje bi je rado iscepkale u parampacad, ali, ja je nijesam spomenuo misleci da je idealna. Niposto. Hteo sam da objasnim sta se dogadjalo sa mnom.
Dotad sam djevojke, razmisljajuci o njima, uglavnom svlacio do gole koze. U mojim malim nocnim fantazijama bile su postrojene kao na sistematskom pregledu, i retko koja je uspela da sacuva na sebi par crnih carapa, ili neku slicnu perverznu krpicu.
Ona je bila prva koju sam obukao u nesto...."
Djordje Balasevic
Tri posleratna druga
_________________ Olujno je tamo gore, gdje nas nije puno stiglo...
|
| uto ožu 07, 2006 12:49 pm |
|
 |
|
Habanera
|
|
| uto ožu 07, 2006 12:58 pm |
|
 |
|
edo
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: uto ožu 16, 2004 1:40 pm Postovi: 5110 Lokacija: Pazarichi (Rikavachko-Gvozhdzanska zhupanija)
|
_________________ White Crystal World-Bridger
I dedicate in order to equalize,
Universalizing opportunity.
I seal the store of death
With the crystal tone of cooperation.
I am guided by the power of endlessness.
|
| uto ožu 07, 2006 3:20 pm |
|
 |
|
Habanera
|
|
| uto ožu 07, 2006 3:31 pm |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|