Ja cu uzeti pravo da pisem u ime autora, posto autor ne razume ni jednu jedinu rec naseg lepog jezika
Pa i nije bog zna kakva prica...vuce malo na Balasevica, al sasvim malo...onako kao stara Skoda, kojoj je komsija sa treceg, inace racunovodza stealo prednjicu...
U glavnom smo bili drugovi...najbolji...proputovali smo pola Evrope, koracali po dosta snjegova, videli jug Italije, pili po Praskim barovima, jurili nocne tramvaje...spavali uvek po propisu, u razlicitim sobama i razlicitim krevetima...i oba smo uvek imali nekog za one ozbiljne stvari...i da, uvek smo slusali Balasevica....trudio sam da joj prevedem neke pesme, al posle ih sve zavolela iako nije nista razumela...
Bavila se crtanjem...uvek je sa sebe nosila hrpu papira i olovku....i studurala je nesto takvo...digital art media?! neki design?!...
Obozavala je "Ne volim Januar"....i tako jedne zimske noci dok je vetar raznosio pahulice i vrsio pretres roletni, resio sam daj prevedem pesmu...pisala je na nekim papiricima (obozavala je papirice), pokusavala da sklopi sve sta Djole peva na Engleskom, pa malo smo gledali "Mater vetru", pricali o drugim pesmama, pokusavali smo da predstavimo slike koje vidimo dok Djole peva Januar i tako mic po mic sivo jutro je osvojilo grad...
I onda je otisla...nisam je video nekoliko dana....pa nekoliko nedelja....i kad se uveliko skupilo materijala za pricanje od prilike celi vikend, rekla je da odlazi...u Utorak...da mora da se pakuje...i da zeli da joj donesem pesmu...al nisam je video taj vikend...neko mnogo manje vazan je bas taj vikend zeleo da ode u shooping...i bas taj vikend je zeleo na nekakav glupi party....i jas sam bas to uradio...nisam video nju...
U Utorak sam jurio na aerodrom, videli smo se na kratko, al sam ja zaboravio da joj dam memory stick sa ovom i mnogo drugih pesmama....
I tako....saljemo mailove....kontaktiramo kolko se moze....
Pre par dana primio sam mail sa stripom....sa stripom od one pesme koje smo prevodili...sa stripom od pesme koju je ona tako puno volela...
I eto to je ta prica...nije nista posebno...samo malo vaznije kamcice u pustinju minulih dana...