|
rios
|
 Balašević party u Princ Studentu - Savska 164
Bok ljudovi!
Apropo nadolazećih koncerata našeg nam dragog Đoleta, moj bend i ja svake srijede u Savskoj 164 - Zagreb, u Princ Studentu, pjevamo između ostalog i njegove pjesme, koje se danas mogu rijetko gdje čuti uživo. S ovime "između ostalog" mislio sam na ostale stvari iz vremena Novog vala, dakle Azra, Bajaga, Dugme, Zabranjeno pušenje, Idoli, Indexi, Parni Valjak itd.
Uglavnom, ovog utorka 14.12. 2010. imamo drugi puta pred veliki Balaševićev koncert u Areni, jedan veliki "tribute", odnosno Balašević party i to u 20.30 u već spomenutom Princ Studentu.
Bend se zove Rana Esculenta, pa ako želite možete nam se pridružiti i na Facebook-u, gdje imamo vlastiti profil. Na njemu objavljujemo sve naše nadolazeće nastupe, tako da uvijek možete odabrati kada i gdje ćete zapjevati zajedno s nama.
Eto, koristim ovaj forum, obzirom da sam ljubitelj Đoleta i već preko 10 godina idem na njegove koncerte i pjevam njegove pjesme, da podjelim s Vama informaciju gdje danas u Zagrebu bar jednom tjedno možete uživati u uživo izvođenim njegovim pjesmama i općenito pjesmama Novog vala i starog dobrog rocka...
Nadam se da vam je bitna ova informacija, a za one koji su zainteresirani, vidimo se u utorak 14.12. u 20.30, u Savskoj 164 (između Opel Đačića i Mex kantine), u Princ Studentu!!! Za one koji ne mogu, utjeha je After party u srijedu, odnosno svake srijede živa svirka i obrade starih pop rock evergreena, što stranih, što iz već spomenutog vremena Novog vala...
Pozdrav do mojeg sljedećeg posta!
Zadnja izmjena: rios; čet pro 09, 2010 3:31 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
edo
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: uto ožu 16, 2004 1:40 pm Postovi: 5110 Lokacija: Pazarichi (Rikavachko-Gvozhdzanska zhupanija)
|
 Re: Svirka u Princu
eto ti samo tvoj novi topic!
_________________ White Crystal World-Bridger
I dedicate in order to equalize,
Universalizing opportunity.
I seal the store of death
With the crystal tone of cooperation.
I am guided by the power of endlessness.
|