| Autor/ica |
Poruka |
|
splico
...skipper...
Pridružen/a: čet tra 07, 2005 8:25 pm Postovi: 464 Lokacija: di vlada temperament i malo je razuma
|
 ...i place, place zeko sad...
clanak na dnu stranice
http://arhiv.slobodnadalmacija.hr/20050 ... rana01.asp
ima li iko ko nije piva ovu pismu ka dite
_________________ more utapa mornare, a tuga one koji zive na kopnu
|
| sri ruj 21, 2005 11:37 am |
|
 |
|
shtoflec18
...brodski mali...
|
 Re: ...i place, place zeko sad...
|
| sri ruj 21, 2005 6:51 pm |
|
 |
|
Jelena_B.
....kapetan...
Pridružen/a: sub ožu 20, 2004 8:34 pm Postovi: 1484 Lokacija: Mutne vode sna...
|
 Re: ...i place, place zeko sad...
| sri ruj 21, 2005 7:34 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
Pridružen/a: čet tra 21, 2005 11:06 pm Postovi: 1976 Lokacija: Slabo poznajem VARAŽDIN, al' stignem do tvoje kuce.
|
U jednoj zimskoj noći tamo gdje je visok brijeg smrznuo se potočić i pokrio ga snijeg A jedan mali zeko taj potok traži svud gdje je kud je nestao to njemu tišti grud I plače, plače zeko sad za potočićem tim, žali, žali zeko sad žali srcem svim. I tužan misli zeko ta gdje je potok taj možda laste slijedi on u dalek južni kraj....
msilm da je išla tak nekak, "neka mi to ne uzme nebo za zlo", al definitivno nema osobe koja nezna barem dio te pjesmice,a sigurno će se još dugo pričati....
_________________ Jebem po tavanu, prodajem maglu, a toplu vodu sam vec davno izmislio... uglavnom, pametujem di god stignem...
|
| sri ruj 21, 2005 11:15 pm |
|
 |
|
Kez
...drugi casnik...
Pridružen/a: pon lip 20, 2005 1:38 pm Postovi: 582 Lokacija: Ključ - Bosna, ključ za svaku bravu ;)
|
ta pjesmica za mene ima vjerojatno veće značenje od svake druge pjesme - sjećam se da mi je sestra, svake noći za vrijeme rata, pjevala tu pjesmu i obećavala da će uskoro zeko pronaći potočić...kad se rat završio - znala sam da je bila u pravu!
_________________ …Jedan od najvećih blagoslova je što živim od posla koji volim. Ne znam šta bih drugo mogao da radim, to je moja legenda, ja živim svoju legendu što bi rekao Koeljo… Đorđe Balašević
|
| sri stu 16, 2005 10:25 pm |
|
 |
|
vincere
|
ja sam ko klinac uvijek kad bi čuo tu pjesmo počeo plakat,nešto bi me štrefilo u srcu i  ,nekad i danas...
ta pjesma i od fosila,dijeca ljubavi (mislim da se tak zove).
mislim zbog malog bijelog zeke...slatke su te životinjice...i još mu je hladno...i traži potočić... 
_________________ Ma sve je bilo samo fol.
Sve je to samo jeftin trik.
I sve te maske kriju bol
i neki sasvim drugi lik.
|
| sri stu 16, 2005 11:00 pm |
|
 |
|
Snjeguljica
...prvi casnik....
Pridružen/a: sri tra 06, 2005 5:28 pm Postovi: 806 Lokacija: ... u tvojim molitvama...
|
_________________ ...jer ma kako me zvali, ja sam samo tvoj lični Harlekin...
|
| čet stu 17, 2005 3:45 pm |
|
 |
|
Kez
...drugi casnik...
Pridružen/a: pon lip 20, 2005 1:38 pm Postovi: 582 Lokacija: Ključ - Bosna, ključ za svaku bravu ;)
|
_________________ …Jedan od najvećih blagoslova je što živim od posla koji volim. Ne znam šta bih drugo mogao da radim, to je moja legenda, ja živim svoju legendu što bi rekao Koeljo… Đorđe Balašević
|
| čet stu 17, 2005 8:10 pm |
|
|