|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Sada je: čet ruj 17, 2026 12:13 pm.
kod reklama
NOVA KNJIGA I SNIMANJE FILMA
| Autor/ica |
Poruka |
|
malimis
...sanjar prve klase...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 10:41 am Postovi: 2683 Lokacija: Asteroid B-612
|
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| čet ruj 27, 2007 2:53 pm |
|
 |
|
Miomir
...drugi casnik...
Pridružen/a: sri tra 06, 2005 2:54 pm Postovi: 734 Lokacija: noge na zemlji, glava u oblacima
|
_________________ Jedan od onih...
|
| pet lis 12, 2007 2:57 pm |
|
 |
|
Alias
...brodski mali...
Pridružen/a: čet tra 07, 2005 6:20 pm Postovi: 240 Lokacija: Sa one strane Sunca u Zemlji Bez Snegova
|
_________________ samo san do tebe dovodi...
|
| pet lis 12, 2007 3:23 pm |
|
 |
|
panta rei
....kapetan...
|
|
| pet lis 12, 2007 5:38 pm |
|
 |
|
Alias
...brodski mali...
Pridružen/a: čet tra 07, 2005 6:20 pm Postovi: 240 Lokacija: Sa one strane Sunca u Zemlji Bez Snegova
|
|
| pet lis 12, 2007 5:54 pm |
|
 |
|
Zagi
....kapetan...
Pridružen/a: sub pro 18, 2004 1:06 pm Postovi: 1162 Lokacija: Lokacija :
|
_________________ Rat je kao pijan svat prošao poljem... Šenlučio celu noć...
|
| pet lis 12, 2007 8:33 pm |
|
 |
|
Alias
...brodski mali...
|
|
| pet lis 12, 2007 9:05 pm |
|
 |
|
Miomir
...drugi casnik...
Pridružen/a: sri tra 06, 2005 2:54 pm Postovi: 734 Lokacija: noge na zemlji, glava u oblacima
|
|
| ned pro 23, 2007 5:36 pm |
|
 |
|
MimaGS
....kapetan...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 1:17 am Postovi: 1522 Lokacija: GS
|
|
| ned pro 23, 2007 6:23 pm |
|
 |
|
nnnena
|
_________________ Zivot je jednosmerna cesta........
Zadnja izmjena: nnnena; sri vel 27, 2008 11:10 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
| sri vel 27, 2008 10:40 pm |
|
 |
|
edo
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: uto ožu 16, 2004 1:40 pm Postovi: 5110 Lokacija: Pazarichi (Rikavachko-Gvozhdzanska zhupanija)
|
_________________ White Crystal World-Bridger
I dedicate in order to equalize,
Universalizing opportunity.
I seal the store of death
With the crystal tone of cooperation.
I am guided by the power of endlessness.
|
| sri vel 27, 2008 11:02 pm |
|
 |
|
panta rei
....kapetan...
|
|
| sri vel 27, 2008 11:09 pm |
|
 |
|
edo
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: uto ožu 16, 2004 1:40 pm Postovi: 5110 Lokacija: Pazarichi (Rikavachko-Gvozhdzanska zhupanija)
|
_________________ White Crystal World-Bridger
I dedicate in order to equalize,
Universalizing opportunity.
I seal the store of death
With the crystal tone of cooperation.
I am guided by the power of endlessness.
|
| pet vel 29, 2008 10:40 am |
|
 |
|
nnnena
|
http://www.zrenjanin.org/kompl.php?clan_id=41398
HVALA TI VELIKI Djole za sve pjesme ,price i carolije :!:
|
| pet ožu 14, 2008 11:02 pm |
|
 |
|
èovek sa mesecom u oèima
...brodski mali...
Pridružen/a: pon svi 07, 2007 8:34 pm Postovi: 160 Lokacija: selo kraj sela kraj zagreba
|
danas je na rtl-u u 22.10 bio najavljen film jesen stiže dunjo moja i pisalo je da je nadahnut pričom o vasi ladačkom. u toku današnjeg dana isti je nestao iz svih mogućih najava i umjesto njega je ubačen mexican, koji je bio valjda već 23 puta prikazan kod nas.
nego, druga stvar, ja nisam pojma imo da taj film po toj priči već postoji, pogotovo zato što đole već valjda 20 godina priča kako će ga snimit i da snimanje konačno počinje ovo proljeće. čak sam na tren pomislio da ja to haluciniram i da sam sanjo da je to taj njegov film već gotov, al zbilja postoji i taj uradak ljubiše samardžića, koji očito ipak nebumo vidili (iz neznam fakat kojih razloga  ):
|
| čet ožu 20, 2008 8:15 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
Pridružen/a: čet tra 21, 2005 11:06 pm Postovi: 1976 Lokacija: Slabo poznajem VARAŽDIN, al' stignem do tvoje kuce.
|
to je vec stara tema, evo nasao u arhivi http://fly.srk.fer.hr/~remorker/phpBB2/ ... .php?t=524
nego ja isto primetio da je nestao sa rasporeda, a mislio malo pogledati, mada imam ga na dvd-u al' nije to to, ako nema reklama između
_________________ Jebem po tavanu, prodajem maglu, a toplu vodu sam vec davno izmislio... uglavnom, pametujem di god stignem...
|
| čet ožu 20, 2008 8:23 pm |
|
 |
|
èovek sa mesecom u oèima
...brodski mali...
Pridružen/a: pon svi 07, 2007 8:34 pm Postovi: 160 Lokacija: selo kraj sela kraj zagreba
|
jao, sad bi te najrađe tražio da mi spržiš to za sutra, pa ako slučajno imaš praznih dvd-ova i nije ti gnjavaža... jedino što ne znam kako ću te prepoznat sutra, al bumo već nekako riješili..
|
| čet ožu 20, 2008 8:35 pm |
|
 |
|
nnnena
|
|
| čet ožu 20, 2008 10:21 pm |
|
 |
|
èovek sa mesecom u oèima
...brodski mali...
|
|
| čet ožu 20, 2008 10:26 pm |
|
 |
|
chase
|
|
| pet ožu 21, 2008 12:13 pm |
|
 |
|
novljanin
...brodski mali...
Pridružen/a: pon pro 25, 2006 10:22 pm Postovi: 101 Lokacija: Herceg Novi
|
film je bas legendaran ja sam ga uzeo u dvd klub premotao malo da vidim o cemu se radi i tako prvi razgovor Vasa sa kumom,pita ga Vasa "Kako ti je brat",a ovaj uzvraca "Umro je prosle godine,a za njim i njegov jarac posle dva dana" ,tu sam odmah ugasio...Ja sam mislio da se Djole zezo kad je pricao ono svi pomrli cak i guske kad ono ozbiljno...
_________________ Sto hiljada reci znam,al jedna mi fali da nu kako treba opisem...
|
| pet ožu 21, 2008 9:26 pm |
|
 |
|
Miomir
...drugi casnik...
|
Tri decenije panonskog mornara
Panonski mornar Đorđe Balašević održaće sutra koncert (30.3.) na Velikoj sceni zemunskog „Madlenijanuma“. Koncert je nazvan „Kalendar mog detinjstva“ po novoj knjizi, koju Balašević priprema, pa je predstojeći nastupi ujedno i uvod u promociju njegovog najnovijeg književnog poduhvata identičnog naziva.
Inače, ove godine novosadski kantautor obeležiće 30 godina umetničkog rada serijom jedinstvenih koncerata, mada je Đoletov prvi hit „U razdeljak te ljubim“ malko stariji od tri decenije. Naime, snimljen je 1977. godine, pošto je Balešević pristupio akustičarskoj grupi „Žetva“, sa kojom je i snimio svoj prvi singl, tada prodat u više od 180.000 kopija, što je bio veliki uspeh za jugoslovenske standarde.
Ali sve to uz „Moju prva ljubav“, pa i „Računajte na nas“, kao i prvi album „Ranog mraza“ nazvan „Mojoj mami umesto maturske slike u izlogu“, ali i sve one druge pesme koje volimo, deo su urbane legende o kojoj Đole najbolje priča na svojim koncertima. Od njegovih nastupa, Beograđani ipak najbolje pamte one u Centru „Sava“, koji je Balašević prvi put napunio u zimu 1983. godine.
Pored predstave „Čekajući Godoa“ njegove ćerke Jelene Balašević, ova familija angažovana je i oko filma „Rani mraz“, u kome je ulogu ostarelog Vase Ladačkog Đole poverio sjajnom Radetu Šerbedžiji.
http://www.glas-javnosti.co.yu/clanak/g ... og-mornara
|
| sub ožu 29, 2008 4:54 pm |
|
 |
|
Miomir
...drugi casnik...
|
evo mene iopet sa friskim novostima  :
Porodična kuhinja Balaševića
Subota, 29. mart 2008. 00:09
Bračni par Balašević mnogobrojnim akcijama iz porodične kuhinje pokazao je čvrstinu i suštinu svoje kreativne zajednice.
Djordje i Olivera Balašević promovisali su koncert u "Madlenijanumu" i mnogobrojne aktivnosti vezane za proslavu tridesetogodišnjice rada, sve iz kućne radionice klana Balašević.
"Svakakve magije se radjaju za našim trpezarijskim stolom, ne samo supa sa šafranom i takve stvari.. Tu se sastajemo mi, porodica, i prijatelji naše dece i tada je sve moguće".
Djole se posle konferencije za novinare našao u zarobljeništvu mnogobrojnih diktafona i fotoaparata, za detaljne informacije obratili smo se direktorki porodične produkcijske kuće...
Po prirodi miran porodičan tip, pesnik je teško nalazio načina da odbije da odgovara na pitanja, Olivera preuzima stvar u svoje ruke...Pozirali su fotoreporterima koje je Djole pozvao na koncert.
Kantautor Đorđe Balašević u nedelju 30. marta u zemunskoj operi "Madlenianum" održaće prvi koncert u Beogradu nekoliko godina pošto je prestao sa tradicionalnim nastupima u Centru "Sava".
Koncert "Kalendar mog detinjstva" predstavlja svojevrsnu promociju njegovog istoimenog romana i imaće dosta autobiografskih momenata.
"Koncert je pretpromocija knjige - monodrama s pevanjem. Pevaću u pratnji klavira, a pesme će biti u funkciji kao neka muzika za roman. Uglavnom će na ovom nastupu biti više priče nego muzike. Takvomkoncertu pravo mesto je u ovako malim salama", rekao je Balašević.
Veliku dvoranu SC-a Balašević je rasprodao prvi put 1982. godine, a od tada je njenih 3.672 mesta tradicionalno punio na prednovogodišnjim koncertima koji su obuhvatali i po 11 večeri kao 2001/2002. godine.
Balašević kaže da je pre nekoliko godina odlučio da odustane od ovih koncerata jer je primetio da je između njega i beogradske publike "čarolija došla do vrhunca, razvodnila se i nešto je trebalo promeniti".
"Imao sam situaciju da mi neko iz publike vikne: 'Pevaj!' Ko dođe na koncert jer mu nedostajem kao pevač, stvarno je u krizi. Shvatio sam da je vreme da se malo sklonim da bi me se publika uželela, a i ja nje", istakao je kantautor.
Iako je najavljivao privremeno "zamrzavanje" muzičke karijere zarad snimanja svog prvog film "Kao rani mraz" u produkciji porodične kompanije "Salajka", Balašević se od prošle godine nalazi na stalnoj turneji po manjim mestima, u pratnji pijaniste Aleksandra Dujina.
"Počelo je kroz privatna poznanstva. Predsednik opštine Bač, drugar sa faksa, pozove i kaže renovirali smo salu... Uradili smo takvih koncerata više nego što smo planirali. U Centru 'Sava' su rekli: 'Nisi normalan, radiš sela! Zašto Bač? Rekoh: 'Selenča je zauzeta'", rekao je Balašević.
Posle jednog koncerta u "Madlenianumu" Balašević je najavio da ga beogradska publika možda može očekivati tek na premijeri filma "Kao rani mraz" krajem ove ili početkom sledeće godine.
"Možda premijera filma bude sa tamburašima, da ispod platna odsviramo nešto sa slikom, mada će me sada Olja udariti 'bekhendom' jer otkrivam više nego što smem", rekao je Balašević.
U životu u kome je porodica već "više od Holivuda", baš kako je opevao i u pesmi "Ja nisam luzer", Djole ne žali ni za čim: "Sve je na svom mestu, jedino mi je možda falila vozačka dozvola pa da po Oliveru u Zrenjanin odem godinu dana ranije. Ta godina je jedina koja mi ponekad fali".
http://www.mtsmondo.com/entertainment/m ... vest=91835
|
| ned ožu 30, 2008 3:18 pm |
|
 |
|
Miomir
...drugi casnik...
|
|
| ned ožu 30, 2008 4:25 pm |
|
 |
|
Miomir
...drugi casnik...
|
|
| ned ožu 30, 2008 4:33 pm |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|