|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Sada je: čet ruj 17, 2026 12:57 pm.
kod reklama
NOVA KNJIGA I SNIMANJE FILMA
| Autor/ica |
Poruka |
|
Tisina
...drugi casnik...
Pridružen/a: pon srp 11, 2005 3:43 pm Postovi: 758 Lokacija: RajvoSa
|
Velikim kanalom
Bogu hvala noć je zvezdana...
Dok malenom lađom plovim....
Od Bečeja pa do Bezdana...
Velikim kanalom.....
Ja sam ovaj vek već odvojio...
Da ti služim i gospodarim...
Staru robu sam raskrojio...
Ne šali se...šalom...
Dokle ćeš se samo srditi...
To što radiš već sramota je...
Dokle će te mati grditi...
Što kraj vode bdiješ..?
Slučajno uz kanal širiš veš...
Tvoj bicikli pokraj plota je...
Deder, pogledaj me...ako smeš...
Kog se vraga kriješ...?
Mesec k'o orel fresaka...
Na reveru srce...kao broš...
Kućica u senci bresaka....
Ne znam šta bi 'tela još...?
Plava sokla i biber cvet..
Ume život da bude lep...
Da smo zdravi i da je nama ljubavi...
Nema se kad, nema se kad... za žaliti...
Nemoj se sad uspaliti...
Hej, moja ti...
Nemoj da ti moram faliti...
_________________ čudna je čaršija ovo majstore moj
al' pregriz'o jezik ko kaže da nije lijepa
samo ovdje zaista možeš ostati svoj...
|
| sub kol 23, 2008 5:08 pm |
|
 |
|
viktor
...brodski mali...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 11:15 pm Postovi: 293 Lokacija: ....na pola puta....
|
Lipo....A ovo je???Nova stvar?Iz filma?
_________________ Još malo šetnje uz more i gotovo.....
|
| sub kol 23, 2008 7:27 pm |
|
 |
|
pihlajamaki
Pridružen/a: čet lip 09, 2005 6:35 am Postovi: 86 Lokacija: Maribor
|
_________________ TREZNI LJUDI SU OPASNOST ZA ČOVEČANSTVO, PIJANI LJUDI SU NJIHOVA VELIKA SREĆA. PIJANI LJUDI SU JEDAN NAROD, TREZNI LJUDI SU MNOGO NARODA!
|
| sub kol 23, 2008 9:59 pm |
|
 |
|
viktor
...brodski mali...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 11:15 pm Postovi: 293 Lokacija: ....na pola puta....
|
Totalno sam drugacije zamislja muziku....
|
| ned kol 24, 2008 10:03 am |
|
 |
|
hm
Pridružen/a: uto kol 21, 2007 2:37 pm Postovi: 56 Lokacija: ovdje, ondje, tuda svuda
|
"boze, boze" po treci put. kazem ja, 2-3 19-ogodisnjakinje, da ga malo razdrmaju i daju mu inspiraciju za nove, bolje pjesme. pogled u buducnost i tako to...
|
| ned kol 24, 2008 12:00 pm |
|
 |
|
edo
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: uto ožu 16, 2004 1:40 pm Postovi: 5110 Lokacija: Pazarichi (Rikavachko-Gvozhdzanska zhupanija)
|
hm hm...dobro promo je...dobro mozda ce se uklopiti u filmu...za koji sam usput iz prve ruke od nekog tko je kritican cuo da ce biti itekako dobar...
ali ovako nasuho...necu je slusat bas svaki dan...
_________________ White Crystal World-Bridger
I dedicate in order to equalize,
Universalizing opportunity.
I seal the store of death
With the crystal tone of cooperation.
I am guided by the power of endlessness.
|
| ned kol 24, 2008 12:51 pm |
|
 |
|
StinkyTheSmell
|
Velikim Kanalom je pjesma koju je Đole napisao u spomen inžinjeru Nikoli Mirkovu, idejnom tvorcu hidrosistema Dunav-Tisa-Dunav, koji je čitav svoj život posvetio osmišljavanju ovog jedinstvenog hidromeliracijskog sistema u Europi. Znači, nije nova...
|
| ned kol 24, 2008 2:36 pm |
|
 |
|
edo
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: uto ožu 16, 2004 1:40 pm Postovi: 5110 Lokacija: Pazarichi (Rikavachko-Gvozhdzanska zhupanija)
|
hmm...to bas i nisam cuo tako  ...no dobro...
|
| pon kol 25, 2008 9:11 am |
|
 |
|
tinchy
Pridružen/a: sri tra 02, 2008 9:15 pm Postovi: 61 Lokacija: Rijeka
|
Paaa....pjesma mi baš i nije nešto...Slavonske lole stil...
_________________ "...princezo, dosta je..."
|
| pon kol 25, 2008 9:38 am |
|
 |
|
mephi
Pridružen/a: pon lis 22, 2007 10:46 pm Postovi: 67 Lokacija: on the road
|
malo mi je... kako da to fino kažem... prazna... ko Tena... 
_________________ kako mi se ćefne
|
| pon kol 25, 2008 6:36 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
Pridružen/a: čet tra 21, 2005 11:06 pm Postovi: 1976 Lokacija: Slabo poznajem VARAŽDIN, al' stignem do tvoje kuce.
|
najava pjesme... koma ;(
_________________ Jebem po tavanu, prodajem maglu, a toplu vodu sam vec davno izmislio... uglavnom, pametujem di god stignem...
|
| uto kol 26, 2008 6:12 pm |
|
 |
|
panta rei
....kapetan...
|
|
| sri kol 27, 2008 12:28 pm |
|
 |
|
Miomir
...drugi casnik...
Pridružen/a: sri tra 06, 2005 2:54 pm Postovi: 734 Lokacija: noge na zemlji, glava u oblacima
|
_________________ Jedan od onih...
|
| sri kol 27, 2008 2:59 pm |
|
 |
|
hm
Pridružen/a: uto kol 21, 2007 2:37 pm Postovi: 56 Lokacija: ovdje, ondje, tuda svuda
|
|
| sri kol 27, 2008 8:27 pm |
|
 |
|
edo
Admin (Bog i batina)
|
|
| sri kol 27, 2008 8:57 pm |
|
 |
|
viktor
...brodski mali...
|
|
| pet kol 29, 2008 7:50 pm |
|
 |
|
Miomir
...drugi casnik...
Pridružen/a: sri tra 06, 2005 2:54 pm Postovi: 734 Lokacija: noge na zemlji, glava u oblacima
|
|
| čet ruj 04, 2008 3:43 pm |
|
 |
|
Miomir
...drugi casnik...
|
|
| čet ruj 04, 2008 4:51 pm |
|
 |
|
Miomir
...drugi casnik...
|
|
| ned ruj 07, 2008 11:14 pm |
|
 |
|
edo
Admin (Bog i batina)
|
|
| pon ruj 15, 2008 3:02 pm |
|
 |
|
edo
Admin (Bog i batina)
|
Ekipa filma
Đorđe Balašević, Ilija Nikolić Svetac, Zdravko Vulin, Tamara Pantelić, Jelena Tomić, Beba Balašević, Petar Jovanović, Radmila Jovančićević – Raša, Dragan Kovačević, Vladimir Milanović, Aleš Belak, Josip Gez, Marko Kočevar, Zoran Momić, Mikan Đorđević, Milan Jovanović, Dejan Filipović, Nenad Šćiban, Aleksandar Perović, Zoran Prodanović, Radoslav Mihajlović, Vukica Ćulibrk, Sava Mihajlov, Slobodan Čađo, Željko Pašić, Dalibor Pavlović, Dejan Mitić, Miloš Jovanović, Dušan Marinović, Nikola Radovanović, Neša Vasić, Aleksandar Simić, Aleksandar Oparnica, Dragan Stefanović, Milan Milišić, Darko Novaković, Bojana Vuković, Tijana Draguljević, Bojan Nastasić, Žaklina Krstevska, Irena Risteska, Snežana Horvat, Mirko Stojkovski, Nikola Milivojević, Miloš Milivojević, Milica Stojanov, Silard Kovač, Milan Jančurić, Vuletić Gruja, Slobodan Eremić, Dragan Vitomir, Snežana Ivanović, Đorđe Lukić, Petar Krstić, Mane Mirković, Velja Jakobesku, Zoran Luketić, Nebojša Bukinac, Saša Radomirović, Dragan Malenić, Zoran Momić, Milan Milišić, Goran Šorak, Vlada Milovanović, Mihajlo Pavić, Mladen Matićević, Olja Balašević
Uloge
Marko Makivić, Peđa Bjelac, Danijel Kovačević, Ivan Đurić, Rade Šerbedžija, Jovana Balašević, Danica Jurčova, Nikola Đuričko, Mustafa Nadarević, Radoje Čupić, Vojin Ćetković, Egenya Eshkina Kovačević, Slavica Bajčeta, Stefan Trifunović, Milorad Kapor, Gabor Nagypal, Bogdan Trifunović, Nina Jojić, Jelena Jojić, Doris Radić, Olivera Balašević, Mira Banjac, Ljuma Gaši, Cedric von Sydow, Aleksandra Pleskonjić Ilić, Aleksa Balašević, Aleksandar Gajin, Nebojša Savić, Đorđe Erčević, Stefan Bundalo, Zijah Sokolović, Srećko Galović, Nikola Ilić, Zoran Bugarski, Milan Vučetin, Milan Vlaški, Milan Svirčev, Željko Đanković, Enriko Horvat, Bojan Trenkić, Aleksandar Dujin, Igor Molnar, Ondrej Maglovski, Ignac Šen, Goran Karadžić, Gabor Bunfort, Vlada Stojanov, Snežana Konstantin, Zoran Alvirović, Atila Nemet, Pera Perković, Ognjen Petković, Nemanja Jovanović
Statisti
Sabo Jožef, Urban Elizabett, Urban Helena, Sabo Adam, Čonka Ilonka, Tot Roža, Zorka Dragin, Alija Šogolj, Terezija Šogolj, Borivoj Dragin, Eržebet Popov, Ljubica Gubik, Julija Rudić, Nataša Golubović, Horvat Sadija, Horvat Joška, Galfi Eržebet, Dobrinka Dajević, Srđan Avramov, Aleksandar Avramov, Janko Žuža, Snežana Bakalić, Radovan Bakalić, Harnuš Ana, Harnuš Šandor, Mešter Laslo, Kubina Kitti, Kubina Moli, Kubina Loti, Mirko Ćeran, Palfi Paula, Čuvik Karina, Čuvik Nikoleta, Juhas Kristijan, Solar Viktor, Bojan Vuković, Uroš Arsović, Ozren Gulan, Milan Jurić, Nikola Lončar, Goran Bajić, Igor Novaković, Vladimir Zdravić, Nemanja Vuković, Maja Rogić, Tijana Vuković, Marina Grnja, Bojan Jović, Marina Vlahović, Milica Radmilović, Dana Gulan, Milana Femić, Jovan Protić, Boško Kovačević, Radovan Burazor, Darko Stančić, Dejan Kordić, Žarko Vulin, Goran Škorić, Teona Zagorac, Jelena Milošević, Miloš Milić, Marko Radanović, Olivera Nikić, Siniša Dunović, Maja Dunović, Miodrag Nikić, Miroslav Raletić, Saša Dotlić, Zavargo Iris, Slavka Mitrić, Ksenija Milić, Dušan Kovačević, Dušan Popović, Srđan Bedov, Beba Bedov, Nenad Bedov, Saša Bedov, Natalija Cajić, Jelena Cajić, Milan Đukić, Milica Radunović, Dragana Vlahović, Biljana Savanović, Vladimir Grah, Saša Krga, Aleksandar Samardžija, Milica Stojanov, Gordana Raletić, Ana Dotlić, Zorana Dukić, Snežana Konstantin, Tijana Miladinović, Lena i Aleksa Dulović, Mina i Jelena Jojić
-------------------------------
evo pa ako se netko nasao, ja sam boldao i zacrvenio ono sto je meni zanimljivo...recimo nisam uopce znao da ce Zijah glumiti...i jako me zanima sto...
a Sena vec vidim u jednoj ulozi 
|
| pon ruj 15, 2008 3:34 pm |
|
 |
|
Zagi
....kapetan...
Pridružen/a: sub pro 18, 2004 1:06 pm Postovi: 1162 Lokacija: Lokacija :
|
Đizs. Bitka na Neretvi može samo pozavidjeti....Jul Briner i ekipa
_________________ Rat je kao pijan svat prošao poljem... Šenlučio celu noć...
|
| pon ruj 15, 2008 5:58 pm |
|
 |
|
Miomir
...drugi casnik...
|
|
| sub ruj 20, 2008 2:49 pm |
|
 |
|
Miomir
...drugi casnik...
|
|
| pon ruj 22, 2008 9:38 pm |
|
 |
|
Pansailor
|
_________________ Po neki mornar,mozda,ostane bez ladje....
Ali bez mora....
To je izuzetan peh!
|
| uto lis 07, 2008 6:50 pm |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|