|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Sada je: sri srp 22, 2026 8:08 pm.
kod reklama
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
Neki Novi Klinci za Zakladu Ana Rukavina, IN BAR,19.11.2009.
| Autor/ica |
Poruka |
|
Neki novi klinci
...brodski mali...
Pridružen/a: pet sij 12, 2007 12:14 am Postovi: 126 Lokacija: Zagreb
|
 Neki Novi Klinci za Zakladu Ana Rukavina, IN BAR,19.11.2009.
Kada smo prije nešto više od 3 godine započeli s prvim probama, ni slutili nismo da ćemo svaki mjesec izlaziti pred toliki broj poklonika Đorđa Balaševića, tim više jer smo počeli kao svaki običan bend - sedmero prijatelja koji su uživali izvodeći Đoletove pjesme za sebe, a kasnije i za sve vas koji ste nas dolazili slušati.
Samu činjenicu da izvodimo glazbu najpopularnijeg kantautora sa ovih prostora, sada želimo iskoristiti u plemenitu svrhu. Svatko od nas pojedinačno možda nema mogućnost napraviti puno, ali zajedno možemo učiniti nešto značajno! Kada već imamo rijetku sreću i blagoslov da svaki mjesec okupljamo nekoliko stotina Đoletovih fanova u klubu IN BAR na Savi, odlučili smo dio prihoda od svake prodane ulaznice donirati za Zakladu Ana Rukavina.
Vjerujemo da ćete podržati ovu našu namjeru da od sada svaki mjesec pomažemo, svi zajedno, jer jedino tako možemo dugoročno učiniti nešto dobro! Zato ne sumnjamo da ćemo se u četvrtak, 19.11. okupiti u velikom broju, u svima vama dobro znanom klubu IN BAR na Savi, Jarunska 5.
Umjesto dosadašnjih 20 kn, za ulaz u klub biti će potrebno izdvojiti 30 kn, od kojih ćemo dio uplatiti na račun Zaklade Ana Rukavina! Također, svakog posjetitelja klub IN BAR časti pićem dobrodošlice (medica Orsera).
Sve ostalo ostaje isto - puno dobre glazbe, zabave, plesa! Ne propustite najbolju zabavu u gradu! Druženje počinje od 21h. Vidimo se!
_________________ www.nekinoviklinci.com
|
| sub stu 07, 2009 12:11 am |
|
 |
|
edo
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: uto ožu 16, 2004 1:40 pm Postovi: 5110 Lokacija: Pazarichi (Rikavachko-Gvozhdzanska zhupanija)
|
 Re: Neki Novi Klinci za Zakladu Ana Rukavina, IN BAR,19.11.2009.
vec tri godine od onih dana u podrumu crkve? ...dugo prije i dugo poslije se nece desiti da ja zbog bilo koga ulazim u crkve sokiraju me brojke u zadnje vrijeme...
_________________ White Crystal World-Bridger
I dedicate in order to equalize,
Universalizing opportunity.
I seal the store of death
With the crystal tone of cooperation.
I am guided by the power of endlessness.
|
| sub stu 07, 2009 9:03 pm |
|
 |
|
viktor
...brodski mali...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 11:15 pm Postovi: 293 Lokacija: ....na pola puta....
|
E sad imam dupli razlog da potegnem iz Splita....Cetvrtak Klinci,petak Bajaga... 
_________________ Još malo šetnje uz more i gotovo.....
|
| ned stu 08, 2009 12:55 pm |
|
 |
|
ljubac.da
|
svaka čast, ugodno sam iznenađena!i sama sam članica zaklade i ovim putem se zahvaljujem na ovoj humanoj gesti vidimo se 19.11. !
|
| pon stu 09, 2009 4:30 am |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
Pridružen/a: čet tra 21, 2005 11:06 pm Postovi: 1976 Lokacija: Slabo poznajem VARAŽDIN, al' stignem do tvoje kuce.
|
možda i ja potegnem do zg-a al nebrem planirati si sutra a ne za tjedan dana... mada ova medica me vuče, a bude još kakve rakije kao piće dobrodošlice?
_________________ Jebem po tavanu, prodajem maglu, a toplu vodu sam vec davno izmislio... uglavnom, pametujem di god stignem...
|
| uto stu 10, 2009 8:17 pm |
|
 |
|
Borko
....kapetan...
Pridružen/a: čet tra 21, 2005 11:06 pm Postovi: 1976 Lokacija: Slabo poznajem VARAŽDIN, al' stignem do tvoje kuce.
|
ipak nisam isao, zadnja 2 mjeseca nema nikakvog posla i onda uleti ovaj tjedan od srijede do petka.. al' nema veze kad neće muhamed brdu, doći će brdo muhamedu (tak nekak ne)... samo jedan mali problem za klince što se tiče svirki u VŽ-u. Naime početkom 12-tog mjeseca ZATVARA se Green Pub, ali dolazi novi vlasnik i otvara se nešto novo pa će možda novi vlasnik biti zainteresiran za svirke... A onaj Blue moon rock cafee kod varteksa gdje ste zadnji puta svirali i on je zatvoren i sada je tamo otvoren novi "disco club" ali na žalost moju, vašu i većine nas normalnih, nutra su samo narodnjaki i pevaljka..... 
_________________ Jebem po tavanu, prodajem maglu, a toplu vodu sam vec davno izmislio... uglavnom, pametujem di god stignem...
|
| pet stu 20, 2009 9:26 am |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|