Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Sada je: čet pro 12, 2024 7:37 pm.
kod reklama
|
Stranica: 1/1.
|
[ 16 post(ov)a ] |
|
Još jednom (a dva puta) Lisinski
Autor/ica |
Poruka |
Batula Petraš
Pridružen/a: sri ožu 08, 2006 2:27 pm Postovi: 40 Lokacija: Tvrđava
|
Još jednom (a dva puta) Lisinski
Na stranicama Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog objavljeno da će nova dva koncerta biti 3. i 4. ožujka. Eto, opet...
|
čet sij 30, 2014 3:05 pm |
|
|
Borko
....kapetan...
Pridružen/a: čet tra 21, 2005 11:06 pm Postovi: 1976 Lokacija: Slabo poznajem VARAŽDIN, al' stignem do tvoje kuce.
|
Re: Još jednom (a dva puta) Lisinski
ako uspijem do karte išao bi
_________________ Jebem po tavanu, prodajem maglu, a toplu vodu sam vec davno izmislio... uglavnom, pametujem di god stignem...
|
čet sij 30, 2014 6:09 pm |
|
|
tiaita
Pridružen/a: pon ruj 17, 2007 4:24 pm Postovi: 1 Lokacija: Karlovac
|
Da koncert u Lisinskom 3i4 3. a na stranicama remorkera ništa ne piše! Tko uređuje stranice,a ne obavještava za nove koncerte??? Pa na tim stranicama trebali bi prvi znati. Prva tri koncerta sam propustio jer sam kasno doznao,a i za ova dva jučer saznam,a karte su od sutra u prodaji. Nisam iz Zg-a pa mi je teško doći do karata jer ih je preko neta za kupiti koma.
|
ned vel 02, 2014 3:12 pm |
|
|
edo
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: uto ožu 16, 2004 1:40 pm Postovi: 5110 Lokacija: Pazarichi (Rikavachko-Gvozhdzanska zhupanija)
|
_________________ White Crystal World-Bridger
I dedicate in order to equalize,
Universalizing opportunity.
I seal the store of death
With the crystal tone of cooperation.
I am guided by the power of endlessness.
|
ned vel 02, 2014 7:05 pm |
|
|
splico
...skipper...
Pridružen/a: čet tra 07, 2005 8:25 pm Postovi: 464 Lokacija: di vlada temperament i malo je razuma
|
skuplja se za izdavanje filma na DVDu ? jbga, ne mogu ic. a i da mogu, ne znan bi li... nisan pametan
_________________ more utapa mornare, a tuga one koji zive na kopnu
|
ned vel 02, 2014 7:16 pm |
|
|
edo
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: uto ožu 16, 2004 1:40 pm Postovi: 5110 Lokacija: Pazarichi (Rikavachko-Gvozhdzanska zhupanija)
|
UPDATE! Prodaja karata neće krenuti sutra kako je najavljeno. Lisinski će javiti novi datum početka prodaje uskoro.
|
pon vel 03, 2014 1:53 am |
|
|
edo
Admin (Bog i batina)
|
|
pet vel 14, 2014 7:58 pm |
|
|
Borko
....kapetan...
Pridružen/a: čet tra 21, 2005 11:06 pm Postovi: 1976 Lokacija: Slabo poznajem VARAŽDIN, al' stignem do tvoje kuce.
|
kupljeno za utorak 4.3., naravno dojmovi nakon koncerta
_________________ Jebem po tavanu, prodajem maglu, a toplu vodu sam vec davno izmislio... uglavnom, pametujem di god stignem...
|
čet vel 20, 2014 9:54 pm |
|
|
Borko
....kapetan...
|
bio i mogu reći da je predobro i vrijedno svake pare. napisat ću kratak osvrt na koncert, a sad vam samo spomenem natuknice
da rata nebude, miholjsko leto, tvoj neko , uspavanka za dječaka ...
|
sri ožu 05, 2014 12:40 pm |
|
|
brezica
...brodski mali...
Pridružen/a: uto lip 28, 2005 12:41 pm Postovi: 239 Lokacija: ZG
|
Šteta sto je skoro posve zamro naš dragi forum... Bila sam na koncertu 17.12.2013 u Lisinskom, sjedili smo kraj ulaza, izludjeli su nas stalnim ulaženjem/ izlaženjem u dvoranu, slikanje i snimanje bilo je zabranjeno, cijelo vrijeme su strogo pratili i opominjali, pobogu, zivimo u 21. stoljeću Zato koncert 24.5.2013. na Kalemegdanu bio je posebni doživljaj Pozdrav svima koji još povremeno obilaze ovo mjesto
|
pon lip 30, 2014 3:42 pm |
|
|
MimaGS
....kapetan...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 1:17 am Postovi: 1522 Lokacija: GS
|
Šteta što je zamro forum... i sve ostalo... možda bude bolje... očito se situacija u državi odražava i na forum, al budimo optimisti...
|
pet kol 29, 2014 2:57 am |
|
|
sidarta
...skipper...
Pridružen/a: sub kol 07, 2004 10:02 pm Postovi: 409 Lokacija: vienna
|
Ja navratio. Nigdje nikoga, a nekada je vrvjelo... svejedno, idem procitati malo postove i podsjetiti se. Pozdrav ekipi. Zmajevi ste.
|
ned kol 31, 2014 8:45 pm |
|
|
splico
...skipper...
Pridružen/a: čet tra 07, 2005 8:25 pm Postovi: 464 Lokacija: di vlada temperament i malo je razuma
|
forumi više nisu u modi. tamo krajem/početkom tisućljeća su bili užasno živi jer nije bilo drugih načina interakcije. djolin pogotovo jer je bija neki odmak od (ne)normalnosti tada, početak okupljanja ljudi s prostora exyu koji su slično razmišljali a nisu prije toga imali mogućnosti razmjene ideja, mišljenja, ovoga ili onoga. kasnije su nove mreže preuzele ulogu foruma, prvo blogovi pa fejzbukovi, pa wocapovi, vajberi... enivej, igrom slučaja prije dvi godine san naletija (opet virtualno) na jednog bivšeg forumaša (s nenormalnih a ima je racun i ovde na početku ako se ne varan) - dmoll iz sarajeva. i igrom slučaja, nekako smo se "prepoznali"
_________________ more utapa mornare, a tuga one koji zive na kopnu
|
pon ruj 15, 2014 11:56 am |
|
|
MimaGS
....kapetan...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 1:17 am Postovi: 1522 Lokacija: GS
|
Pa da, ima istine u tome, ali mislim da su drugi razlozi za pad posjećenosti forumu, a pogotovo zajeničkim aktivnostima, druženjima i putovanjima... Prije 10-ak godina većina forumaša su bili slobodni i bez većih obaveza... Kako je riječ mahom o godištima iz 70-tih i 80-tih godina, tako je došlo do prirodne situacije. Mnogima obiteljske i poslovne obaveze odvlače pažnju od onoga što je nekada bilo bitno... Drugi opet nemaju posla, a društvo iz mladosti se s godinama razišlo... Ima tu raznih razloga, kao što rekoh financijskih, poslovnih, obiteljskih.... E sad, da je danas mnogo bolje nego prije 10-ak ili 15 godina, ne bih se baš složio. Nezaposlenost je veća nego ikada i danas je teže doći do posla nego ikada. Iako smo se nadali da će se stvari ulaskom u EU znatnije promjenuti, pomaci su minimalni, a buđenje nacionalizama i raznih anarhističkih pojava opet nas podsjećaju na 90-te. Uz sve to i Đole je digao cijene ulaznica i prorijedio koncerte. Danas češće idemo na koncerte Nekih novih klinaca nego na Đoleta... E da, to bi bili razlozi zašto nema starog društva tu, a mladi ne znaju za Remorkere i žive neke svoje filmove... A sad lijepo je bilo dok je trajalo, a hoće li biti nekad opet, pitanje je... Da se malo podsjetimo, evo videa, za koji zasluga ima i Igor koji je iz vip zone slikao društvance koje je najčešće bilo u prvim redovima, ali i drugi koji su svojim aparatima zabilježili trenutke koji zaslužuju da nam ostanu u sjećanjima... Ja sam samo(prije par godina) sav taj skup fotografija skupio s raznih mijesta i složio u jednu priču u kojoj se prije svega vidi zadovoljstvo na licima i zajedništvo duha... https://www.youtube.com/watch?v=d4jv_vUbDYE
|
pon ruj 15, 2014 12:20 pm |
|
|
Bilbo
...skipper...
Pridružen/a: čet ožu 18, 2004 2:17 am Postovi: 455 Lokacija: Na pola puta
|
O da Mima... Ima istine u svemu nabrojanom... Ali...uz ženu, djecu, posao, račune, vrtiće, škole...baš ponekad fali...
Nek ste mi svi živi i zdravi!
_________________ i rekli su: 'ti verujes u bajke?'
ne... ja ucestvujem u bajkama, moji mili...
|
pet stu 07, 2014 6:08 pm |
|
|
edo
Admin (Bog i batina)
|
evo ja sam živ da se prijavim...jako sam loš admin u zadnje vrijeme i imam milijun i jednu kvalitetnu ispriku za to...ali j... isprike, radim na tome da budem ažurniji i aktivniji oko stranice A forum ovisi o vama...ja ću samo obećati doći češće od jednom u 6 mjeseci.
|
ned stu 30, 2014 12:11 am |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 16 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|