Sunday, 03 March 2024. 20:31

 

 

 

 

   
Home
O nama
O njemu
Mi o njemu
Oni o njemu
Najave koncerata
Izvještaji i slike
Tekstovi pjesama
Multimedija
Galerija koncerata
Portret mog života
Arhiva novosti
bend Remorker
Linkovi
Forum
Pišite nam

Remorkeri na Facebooku

site map

by Remorkeri. All rights reserved. Optimized for 1024x768. Design by Vivo Somnia. Powered by Plus hosting.

2.1.2015.

Izvještaj iz Varaždina!

 
"Odslušati koncert bez Vase a da te umjesto toga počasti recimo pjesmom koju inače rijetko pjeva „Samo da rata ne bude“ onda koncert dobiva ocjenu više."
U izvještajima možete naći i cijeli osvrt na koncert u Varaždinu, nove pjesme i bend, a i ponešto slika.
Komentare možete ostaviti na forumu.

13.12.2015.

Đole u Varaždinu!

 
Đorđe Balašević, poznati kantautor, pjesnik i glumac, nakon četiri godine ponovno stiže pred varaždinsku publiku. U subotu, 26. prosinca, održati će svečani Božićni koncert u Areni Varaždin, a to će, prema najavama, biti njegov jedini nastup u Hrvatskoj u dogledno vrijeme.Đole je posljednji put na našim prostorima održao koncert 2011. godine, kada je pjevao tri i pol sata pred 8000 ljudi u varaždinskoj Areni, stoga se i ovaj put očekuje velik interes publika i puna dvorana.
Na sceni će mu se pridružiti šesnaest poznatih glazbenika, a poseban gost biti će Nikša Bratoš.Balaševićev opus teško je nabrojati u nekoliko redaka, a u prilog tome svjedoči dvanaest studijskih te live albumi, ali i brojni hitovi Ringišpil, Svirajte mi jesen stiže dunjo moja, Naposletku, Nedostaje mi naša ljubav, Ne volim januar i ostali.
Osim što je poznat po baladama i povijesnim pjesmama, Balašević je pjesnik i glumac, a odnos s publikom je ono što svaki koncert učini posebnim.Prodaja ulaznica kreće u ponedjeljak, 23. studenoga.

U prvoj fazi u ponudi su četiri vrste ulaznica po promotivnim cijenama s popustom od 25 posto te u vrlo ograničenom broju.

Fan pit – 220 kn
Parter – 180 kn
Tribina Plus – 180 kn
Tribina – 160 kn

Službena prodajna mjesta su u Atlasu, Tisak Media centrima, Croatia Recordsu, Dallasu, Dancing Bearu i svim ostalim prodajnim mjestima sustava Ticketshop, zatim Tisak Media Varaždin (Kukuljevićeva 13), Investigo koncerti Varaždin (Zagrebačka 71/2), Arena Varaždin (caffe bar Time out), Video Net/Tobaco Varaždin (Trg kralja Tomislava 4) te online prodaja na www.ticketshop.hr.
Od ulaznica u prodaji su ostale samo one za fan pit po 290kn i tribine po 220kn.

Komentare možete ostaviti na forumu.

25.03.2015.

Đole u Splitu!

 

Započeti tekst nabrajajući Balaševićev opus ili umjetnički značaj u regiji bilo bi više nego neozbiljno i pomalo deplasirano. Objavljeni albumi, ispisani stihovi, odsvirani koncerti, glazbena raznovrsnost, ispisane kartice i kratice tekstova u raznim novinama i autorskim knjigama, samo su dio faktografije koja doduše djeluje impresivno, no sve navedeno nije razlog zašto je Đole najvažniji kantautor naših prostora u posljednjih 30 i kusur godina.

Najbitnija je publika te u ovom slučaju, Đoletov odnos prema njoj. Odnos zasnovan na uzajamnom poštovanju i ljubavi, jer kada se koncerti pretvore u svojevrsna hodočašća znači da pred publikom stoji veliki umjetnik – onako ljudski – prsa u prsa. Mnoge od Đoletovih pjesama postale su dio opće kulture na našim prostorima, pesme i za suze i za smeh, dok se omiljeni citati iz istih pretvaraju u 'osobne stvari'… A osobne stvari uvijek skrivaš daleko od svijeta, potiskuješ ih u neke vlastite svemire, o njima maštaš, veseliš se i tuguješ te svako malo dobiješ priliku obznaniti ih svijetu zajedno sa svojim istomišljenicima, na nekim vlastitim 'hodočašćima'

Posljednji put, prije pet godina, 12 tisuća fanova u Spaladium Areni, od kojih i mnogi rođeni, daleko kasnije od debija 'Panonskog mornara' na Splitskom festivalu, dočekali su Đoleta i njegovu Panonsku mornaricu raširenih ruku, spremni da im u svakom trenutku uhvate cime te da ih vežu za sebe. I bilo je pitanje samo trenutka kada će ponovo, svi remorkeri, gusari i optimisti, dočekati te u Spaladium Arenu dotegliti legendarnog mornara 'bez broda i mora'

Susret s Đoletom je zakazan za 22. svibnja 2015.godine s početkom u 21 sat, u Spaladium Areni, a publici će biti izveden novi program pod nazivom "Kad tamburama mangupi prepreče put..." za kojem u regiji vlada veliki interes!

Publika je krajem 2013-te i početkom 2014-te godine čak 6 puta dupkom ispunila koncertnu dvoranu Lisinski u Zagrebu te u rujnu 2014-te pohodila osječki trg da posvjedoči Đoletovom omažu serenadi, pogleda novu Đoletovu scensku priču te posluša što se dogodi kada mangupi krenu kući sa svirke te pod Njenim prozorom zasviraju - tambure.

Navedeni program, Đole će zajedno s izmijenjenim pratećim sastavom, besprijekornom tehničkom podrškom i nesvakidašnjom scenografijom po prvi put predstaviti publici u Dalmaciji, a sudeći prema dosadašnjim reakcijama publike – svih očekuje još jedno 'hodočašće' za pamćenje!

I za kraj još nekoliko podataka o ulaznicama, prodajnim mjestima, načinima prodaje...

ULAZNICE:
Ulaznice će biti u prodaji od 30.3.2015. godine na sljedeći način:

• Od 30.4.2015. u 00:00 sati do 6.4.2015. do 00:00 sati isključivo i ekskluzivno ONLINE, ograničenog kontingenta u sustavu www.ticketshop.hr

• Od 7.4.2015. u 8:00 sati do dana koncerta, u sustavu www.ticketshop.hr, blagajni Spaladium Arene, Tisak Media centrima diljem Hrvatske i ostalim prodajnim mjestima sustava www.ticketshop.hr

CIJENE ULAZNICA:
Gornje tribine 160,00 kn
Donje tribine 190,00 kn
Parter 190,00 kn
Fan Pit 230,00 kn
VIP Lože 500,00 kn

Komentare možete ostaviti na forumu.

02.02.2014.

Đole i opet u Lisinskom!

 

Na radost svih obožavatelja novosadskog kantautora Đorđa Balaševića, čast nam je objaviti da će u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog Đorđe Balašević ponovno nastupiti 3. i 4. ožujka 2014. godine!
Nakon ogromnog uspjeha i interesa publike za koncerte održane u prosincu prošle godine, dvorana Lisinski pozvala je g. Balaševića da svim poklonicima koji su ostali bez ulaznica ponovno predstavi svoj autorski program pod nazivom "Pa, tamburama mangupi prepreče put", premijerno izveden u povodu svečane 40. obljetnice Dvorane.
S obzirom na iznimni interes brojnih obožavatelja, osim koncerata 3. i 4. ožujka dvorana Lisinski će, prema mogućnostima, izaći ususret publici te osigurati i dodatne termine.
Ulaznice su u prodaji od subote, 15. veljače 2014. godine. Cijena ulaznice je 280 kn.
Blagajna dvorane otvara se u 10 sati!
UPDATE! Karte ipak neće u prodaju sutra, kako je prvotno javljeno. Novi početak prodaje objavit će se uskoro!
Komentare možete ostaviti na forumu.

01.12.2013.

Đole u Lisinskom, Zagreb - treći koncert

 
Radi velikog interesa publike, nakon dva rasprodana koncerta, nenadmašni i neumorni Đorđe Balašević odlučio je iz poštovanja prema brojnim posjetiteljima i u dogovoru s Lisinskim, nastupiti i na trećem koncertu u povodu 40. godina Dvorane!
Treći koncert pod nazivom "Pa, tamburama mangupi prepreče put", održat će se u utorak 17.12.2013. u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog s početkom u 20. sati.
Prodaja ulaznica po jedinstvenoj cijeni od 280 kuna.
- izvanredna prodaja kupcima s vaučerima podijeljenima osobama koje nakon višesatnog čekanja ispred Dvorane nisu uspjeli doći do ulaznica počinje u utorak, 3.12.2014. u 10 sati samo na blagajnama Lisinskog
- redovna prodaja ulaznica na blagajnama Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog i on line prodaja otvara se u srijedu 4.12.2013. u 10 sati.
- sve informacije možete pronaći i na našem webu (www.lisinski.hr) i FB stranici Lisinskog.

Komentare možete ostaviti na forumu.

26.11.2013.

Đole u Lisinskom, Zagreb

 
U povodu 40. obljetnice Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, Đorđe Balašević nastupit će poslije tridesetak godina ponovno na pozornici velike dvorane.
Održat će dva koncerta, dvije autorske večeri pod nazivom "Pa, tamburama mangupi prepreče put" - 15. i 16. prosinca. Sve ulaznice se prodaju po jedinstvenoj cijeni od 280 kuna. Radi zaštite kupaca, jedna osoba može kupiti samo četiri ulaznice.
Ulaznice su u prodaji od četvrtka, 28. studenog u 10 sati, na blagajni Lisinskog.
Komentare možete ostaviti na forumu.

28.02.2013.

Đole na Kalemegdanu 24.5.!

 
Nakon četiri desetljeća karijere i oko 150 koncerata održanih u Sava centru, bit će ovo prvi veliki Đoletov koncert pod otvorenim nebom i prvi nastup sa bendom „Panonska mornarica“ u Beogradu.
Za ovaj koncert ulaznice će biti puštene u prodaju od ponedjeljka (4. marta) u 9 sati širom Srbije i ostatka regije na blagajnama Eventima po cijenama od 1990 i 2590 dinara za parter 1 i 2, te 3200 dinara za samo 2000 ulaznica u Fan pitu ispred bine.
S obzirom na mjesto i prigodu, ne sumnjamo da će ovaj koncert imati svoj vrlo posebni ugođaj.
Komentare možete ostaviti na forumu.

12.02.2013.

Neki Novi Klinci u INBaru na Valentinovo slave šest godina od prvog koncerta!

 
Prije šest godina, na Valentinovo 2007., u malom brodiću na savskom nasipu, zagebačkoj publici predstavio se prvi domaći Balašević tribute band.
Istina, tad još nismo ništa znali, a niti smo mogli sanjati ovakve rođendane, no već prvi nastup u tom malom klubu po imenu Papillon dao je naslutit da će se priča oko Klinaca razvijati nevjerojatnom brzinom. Publika nas je prihvatila, sretna što konačno ima svoj bend koji će im svakog mjeseca svirati omiljene pjesme novosadskog kantautora.
Papillon, Londoner , InBar... komotno se možemo prozvati Neki Novi Klinci sa Save... 6 godina sviranja po tim zagrebčkim klubovima a svi na 100 metara od rijeke Save.
Dva su razloga zašto bi nam bilo drago da dođete na Valentinovo u InBar. Prije svega, slavimo rođendan, šest godina za bend i nije malo. Pogotovo kad tih šest godina odradite u istom sastavu!
Drugi razlog... Možda ne tako lijep kao rođendan al što je tu je. Prije 5 godina u klubu InBar načeli smo svoj krug. Došao je tren kada ga moramo zatvorit jer nakon 5 godina rada i skoro 40 nezaboravnih četvrtaka uz Neke Nove Klince, InBar zatvara svoja vrata i ujedno čini ovaj rođendanski koncert našim posljednjim u tom prostoru.
Možda se i ne vidimo neko vrijeme nakon ovog koncerta, tko to zna. Svaka promjena nosi nešto novo. No, pustimo sad to.
Svojim dolaskom uljepšajte nam proslavu rođendana, a mi ćemo se odužiti odličnim koncertom, vrhunskim razglasom posebno za ovu priliku i još ponekim iznenađenjem.
Ulaznicu nabavite već u pretprodaji na šanku kluba InBar po cijeni od 20 kn.

Komentare možete ostaviti na forumu.

12.11.2012.

Neki Novi Klinci u INBaru, Gospiću i Splitu

 
Još od lipnja nije bilo klupske svirke Klinaca u gradu Zagrebu!
Nakon prekrasnog druženja na Rujanfestu ove godine, vraćamo se u prostor gdje smo doma, gdje smo održali preko 30 nastupa i gdje se uvijek dobro provodimo - INBar na Savi, Jarunska 5.
Da ne duljimo previše, karte se kupuju na ulazu po cijeni od 20 kn. Početak druženja je od 22h.

Nakon prekrasnog druženja u lipnju ove godine i premijernog predstavljanja gospićkoj publici, Neki Novi Klinci dolaze na svoje drugo gostovanje u srce Like! U subotu, 17.11. u Highlander's Pubu sviramo za vas najveće hitove novosadskog kantautora Đ. Balaševića.

Neki Novi Klinci ponovno nastupaju i u O'Hari u Splitu 24.11.!
Komentare možete ostaviti na forumu.

01.10.2012.

Đole i Duja u Beču 18.11.!

 
"Kalendar mog detinjstva" ide i u Beč, gdje će Đole i Duja nastupiti 18.11. u Wiener konzerthaus. Početak se predviđa za 19:30, a karte se mogu kupiti online na stranicama Wiener konzerthaus.
Komentare možete ostaviti na forumu.

21.09.2012.

Intervju s Đoletom na RTCG

 
Komentare možete ostaviti na forumu.

10.09.2012.

Neki Novi Klinci u rujnu: Ilok i Zagreb

 
Ovoga rujna Neki Novi Klinci će po prvi puta posjetiti Ilok, 15.09. u disco baru Cinema. Također, 22.09. nastupit će na Rujan festu na zapadnom ulazu u Zagreb u blizini West Gatea.

Komentare možete ostaviti na forumu.

25.08.2012.

OTKAZAN koncert u Našicama!

 
Samo dan uoči današnjeg koncerta organizatori su isti otkazali. Prenosimo službeno priopćenje.
Koncert Đorđa Balaševića i Panonske mornarice u Našicama, a najavljen za subotu 25. kolovoza ipak se neće održati, a zbog tehničkih razloga.
Na žalost, moramo vam javiti informaciju da je koncert, koji se trebao održati u Perivoju Pejačević, otkazan zbog nemogućnosti tehničke realizacije istoga. Naime, tehničke ekipe su već dva dana na terenu, postavljeni su svi tehnički segmenti realizacije, no zbog izuzetno nepovoljnih klimatskih uvjeta, ne može se publici jamčiti kvalitetna izvedba programa. Kako se radi o otvorenom prostoru ( livadi ), koja je tijekom cijelog dana izložena suncu i vrlo visokim temperaturama, tehnička realizacija je otežana, a alternativno rješenje jednostavno nije moguće.
Organizator se ovim putem ispričava publici, no viša sila je ovog puta presudila. Svi vlasnici ulaznica moći će dobiti povrat novca, uz povrat ulaznice, na prodajnim mjestima gdje su ih i nabavili ( u sustavu Eventima online, na prodajnim mjestima Eventima ili drugim prodajnim mjestima, ovisno gdje su ulaznice kupljene ), počevši od 1. rujna.
Organizator se zahvaljuje na povjerenju i na razumijevanju.

Komentare možete ostaviti na forumu.

23.08.2012.

Par informacija od organizatora vezano za koncert u Našicama

 
Zbog velikog zanimanja obožavatelja iz Hrvatske i regije organizator obavještava sve posjetitelje da se propratnim sadržajima prije koncerta i za vrijeme koncerta može pristupiti samo sa ulaznicom za koncert, a organizator im je i zbog izvanrednih vremenskih uvjeta (velike vrućine) osigurao naredno:
Besplatan parking i dodatne sadržaje u slavonskom stilu, osvežavajuće napitke, gastronomske specijalitete uz tradicionalne zvuke slavonske tamburaške glazbe i plesa slavonskih snaša, konjima i kočijom u kojima će posjetitelji koncerta moći besplatno uživati u Perivoju Pejačević i koncertnom prostoru na dan koncerta od 17:00 do 20:00 sati, a dugoočekivani i glavni događaj večeri, koncert autora Đorđa Balaševića u sklopu turneje „Osmijeh se vratio u grad“ počinje u 21:00 sat.
Na svim prilaznim pravcima biti će postavljene info ploče i info punktovi sa potrebnim informacijama o nesmetanom prilazu Perivoju Pejačević i koncertnom prostoru, te prometnim režimom.
Ulaznica još ima, a do četvrka navečer mogu se pronaći na ovim prodajnim mjestima:
NAŠICE: Turistička agencija Next step Pejačevićev trg 4 (hotel Park), OSIJEK: Turistička agencija APP, Bartola Kašića 70 (autobusni kolodvor) Osijek; TZ Grada Osijeka, Županijska 2; Caffe bar Berlin, Ribarska 1; Klub i hostel Tufna, F. Kuhača 10,SLAVONSKI BROD: Turistička agencija APP, Šetalište braće Radić 9, ORAHOVICA: Caffe bar Blues, Kralja Zvonimira 7, SLATINA: Caffe bar AR, Trg sv. Josipa bb, VIROVITICA: Caffe bar Boom, Stjepana Radića 17; Caffe bar Pub, Ulica Matije Gupca, POŽEGA: Turistička agencija APP, Trg sv. Terezije 2, NOVA GRADIŠKA: TZ grada Nova Gradiška, M. A. Relkovića 9, PAKRAC: TZ grada Pakraca, Hrvatskih velikana 3, DARUVAR: Caffe bar Kino 30. svibnja, Trg kralja Tomislava 17, VUKOVAR: TZ grada Vukovara, J. J. Strosmayera 15; ILOK: Caffe bar Fenix, Trg Franje Tuđmana 4, VINKOVCI: Recepcija hotela Admiral, Bana Jelačića 6; TZ grada Vinkovaca, Trg bana J. Šokčevića 3, ŽUPANJA: TZ grada Županja, Veliki kraj 66, BELI MANASTIR: TZ Baranje, Imre Nagya 2, VALPOVO: Caffe bar Massai, Trg kralja Tomislava 15, DONJI MIHOLJAC: TZ grada Donjeg Miholjca, Trg Ante Strarčevića 2, ĐAKOVO: Turistička agencija APP, Eugena Kvaternika 21.
BITNO: Od petka ulaznice se u prodaji mogu naći jedino u sustavu Eventima www.eventim.hr te u Next step agenciji u Našicama ( u sklopu hotela Park). Cijena redovne ulaznice je 150,00 kn, a ulaznice za fan pit je 190,00 kn.
Komentare možete ostaviti na forumu.

21.08.2012.

Izvještaj iz Opatije!

 
"Na ovaj koncert zaputio sam se pun predrasuda... Trebao je to biti još jedan show na granici kiča kao i prethodni kada je bio u paketu sa filmom, koji ću odraditi i brzo ga zaboraviti. Ali nije bilo tako... Ajmo redom."
U izvještajima možete naći i cijeli osvrt na koncert u Opatiji, nove pjesme i bend, a bome i ponešto slika i video sadržaja.
Komentare možete ostaviti na forumu.

12.08.2012.

Đole, bend i film u Podgorici

 
Kako saznajemo, Đole će održati koncert u Podgorici 15.09. na Stadionu malih sportova, a koncert će se održati u sklopu turneje Osmeh se vratio u grad.
Na istom mjestu 16.09. će biti prikazan i film "Kao rani mraz", što će biti najveća premijera filma na otvorenom.
Navodi se da je to posljednja prilika da se na turneji odgleda film, ali i jedinstvena prilika s obzirom da isti nije umnožavan i ne može se naći u prodaji.
Đole će nastupiti u Podgorici nakon pauze od preko deset godina.
Komentare možete ostaviti na forumu.

11.08.2012.

Današnji koncert i nove pjesme

 
Iz agencije Thorax nam javljaju da karata za današnji koncert u Opatiji još ima, a mogu se kupiti na Ljetnoj pozornici od 16 sati. Koncert počinje u 21, a ulazi se otvaraju u 19 sati. Naš izvjestitelj s terena javlja nam da proba zvuči dobro, a u nastavku vam donosimo i nekoliko novih pjesama za album koji je u pripremi, a koje će Đole izvesti večeras. Pa brzo preslušajte sve za zagrijavanje!
Komentare možete ostaviti na forumu.

04.07.2012.

Đole i Panonska mornarica u Opatiji i Našicama u kolovozu!

 
Đorđe Balašević dovodi svoju Panonsku mornaricu u Opatiju 11. i u Našice 25. kolovoza. Već i to je dovoljno dobra vijest. No, ako tomu dodamo još niz zanimljivih podataka i dodataka, onda će zasigurno priča imati i dodatnu draž. A upravo te podatke doznalo se danas, na press konferencijama u Opatiji i Našicama, na kojima su predstavnici organizatora, tvrtke Thorax Promotion u suradnji sa producentskom kućom Salayka, najavili ova dva događanja.
Dvije godine nakon kretanja turneje koja je obilježila 2010.g. Đorđe Balašević, potpomognut vrhunskom glazbenom posadom znanom kao Panonska mornarica, kreće na turneju pod nazivom “Osmijeh se vratio u grad”. I to nije sve! Nakon niza godina, Balašević snima novi album, a neke od novih skladbi čut će publika već u Opatiji, što zasigurno daje novu dimenziju njegovim tradicionalno nenadmašnim koncertima. Dodamo li tu i novu, originalnu i za ovu turneju posebno dizajniranu scenografiju, zasigurno govorimo o novom događaju za pamćenje.
Opatija će ponovno biti grad iz kojeg će krenuti hrvatska turneja i vjerujemo da će Ljetna pozornica, tog 11. kolovoza ponovno biti mjesto pozitivne energije, samo Đoletu svojstvene. S druge strane, 25. kolovoza će Našice “živjeti Balaševića” cjelodnevnim “Piknikom s Balaševićem”, kada će se na prostoru Perivoja Pejačević održavati cjelodnevni piknik uz zabavu, gastro delicije i razna događanja, a vrhunac dana bit će veliki open air koncert Đorđa Balaševića i Panonske mornarice u Perivoju Pejačević, s još ponekim iznenađenjima.
Oba koncerta započinju u 21 sat, a prodaja ulaznica kreće od utorka 10. srpnja te se mogu nabaviti:
koncert u Opatiji – prodajna mjesta Eventima www.eventim.hr, Dallas music shopu u Rijeci te na prodajnim mjestima Festivala Opatija: Ljetna pozornica od 8,00 – 15,00 sati i ured Festivala M.Tita 101, od 15,00 – 20,00 sati.. Cijena redovne ulaznice je 190,00 kn, a ulaznice za fan pit je 230,00 kn.
koncert u Našicama – prodajna mjesta Eventima www.eventim.hr te na uobičajenim prodajnim mjestima u Slavoniji. Cijena redovne ulaznice je 150,00 kn, a ulaznice za fan pit je 190,00 kn.

Komentare možete ostaviti na forumu.

21.06.2012.

Đoletov novi album, nove pjesme, i nove turneje, te snimka s probe u njegovom dvorištu!

 
Kako nam javljaju iz agencije Thorax, Đole i Panonska mornarica najavljuju daljnje turneje po Hrvatskoj.
No da ne bi ostalo sve samo na tome, Đole intenzivno radi i na novim tekstovima, pjesmama i albumu koji će popratiti nove koncerte!!
A na youtube-e se pojavila i snimka s probe benda u Đoletovom dvorištu:

Komentare možete ostaviti na forumu.

25.05.2012.

Neki Novi Klinci u Zagrebu, Zadru, Gospiću i opet Zagrebu

 
Nakon probijanja leda u ožujku ove godine, dogovoren je i drugi nastup Nekih Novih Klinaca u Zadru, u klubu Maraschino, u petak, 1.6. Već nakon prvog nastupa ljestvica je postavljena vrlo visoko kada je u pitanju dobra atmosfera i zabava, ali po glasinama koje do nas dopiru iz Zadra čini se da će u petak bit nezaboravno! Mi ćemo svakako dati svoj doprinos tome, kako najbolje znamo.
Kao što smo i obećali, vrlo brzo smo pronašli novi datum za odgođenu svirku u Gospiću! Tako da se vidimo ubrzo, dolazimo nadoknadit dugove! Petak, 8.6., The Highlander's Pub.
Osim ovih nastupa, Neki Novi Klinci nastupaju i na svom domaćem terenu u InBaru 28.06., a kao posebnu poslasticu 30.05. u srijedu možete poslušati samo Tomu, Juditu i Miu kako sviraju najljepše Đoletove laganice od 21h.

Komentare možete ostaviti na forumu.

10.05.2012.

Neki Novi Klinci u Zagrebu, INBar, danas 10.05.2012.

 
Mali dio vas odveli smo u Novi Sad, a sve ostale koji nisu imali priliku prisustvovati koncertu Balaševića uživo pozivamo u četvrtak 10.5. u na Savi. Bit će to naše pretposljednje druženje u ovoj sezoni i naravno, opet smo izvukli pokoju Đoletovu pjesmu koju do sad niste čuli u našoj izvedbi. Ne sumnjamo da će pjevat cijeli InBar.
Sve ostalo je poznato. Ulaz je 20 kn, a početak druženja od 22h.

Komentare možete ostaviti na forumu.

03.05.2012.

Đole - Kalendar mog detinjstva u Bjelovaru, Čakovcu i Koprivnici - KARTE!!

 
Organizatori Đoletovih koncerata u Bjelovaru, Čakovcu i Koprivnici nam javljaju da svi programi počinju u 21 sati, te da je zbog ekskluzivnosti programa i samih prostora održavanja ovih evenata broj ulaznica ograničen na svega 1.000 po mjestu održavanja, a cijena istih je 220,00 kn. Redovna prodaja ulaznica započinje u utorak 8. svibnja, i to na prodajnim mjestima Eventima www.eventim.hr, benzinskim postajama Petrola i Europetrola u Bjelovaru, Čakovcu i Koprivnici te prodajnim mjestima Harma Bjelovar, Videoteka.net Čakovec i Šareni dućan Koprivnica.
Komentare možete ostaviti na forumu.

26.04.2012.

Đole - Kalendar mog detinjstva u Bjelovaru, Čakovcu i Koprivnici

 
Đorđe Balašević, u organizaciji tvrtke Thorax Promotion, a u suradnji s producentskom kućom Salayka, ovog će proljeća publici podariti tri nastupa u kojima će kazalište dovesti u sportske dvorane te tako zaokružiti priču prvog dijela ovog jedinstvenog događaja koji je oduševio sve one koji su mu imali priliku svjedočiti. Bjelovar, Čakovec i Kopivnica će tako biti posljednji hrvatski gradovi koji će svojoj publici pružiti prigodu da uživa u večeri uz omiljenog gosta, a prema najavi samog autora uskoro će uslijediti drugi dio "Kalendara" za kojeg smo sigurni da će biti jednako uspješan. Jer, Đorđe Balašević je jedinstven autor ovih prostora.
Svi oni koji budu nazočili ovim nastupima, a broj ulaznica je ograničen, imat će priliku uživati u jednom drugačijem pristupu komunikacije s publikom, odnosno: "Kalendaru mog djetinjstva" - Đoletovom zanimljivom, toplom i slikovitom pripovijedanju o svom odrastanju i djetinjstvu, ali isto tako i istančanom glazbenom repertoaru ovog vrsnog kantautora u pratnji pijanista, prof. Aleksandra Dujina. O ekskluzivi ovog sadržaja dovoljno govori da je on za sada održavan vrlo rijetko i ovo će biti prvi put da se on izvodi u 2012. godini, što je jamstvo atrakcije za publiku, zanimanja javnosti i publiciteta lokaliteta na kojemu se sadržaj održava.
Publika u Bjelovaru tako će uživati u nastupu jednog od najomiljenijih i najcjenjenijih autora, glazbenika, pjesnika i pjevača ovih prostora i to 1.lipnja u Bjelovaru, publika u Čakovcu će omiljenog gosta dočekati 2. lipnja, dok će publika u Koprivnici tu jedinstvenu večer doživjeti 9. lipnja.
Obavijesti u ulaznicama i svim drugim detaljima vezanim uz ovaj događaj, organizatori će objaviti uskoro.
Komentare možete ostaviti na forumu.

 

[arhiva]