| Autor/ica |
Poruka |
|
edo
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: uto ožu 16, 2004 1:40 pm Postovi: 5110 Lokacija: Pazarichi (Rikavachko-Gvozhdzanska zhupanija)
|
 skijanje...
pocela sezona
kod zena u prvom laufu zasad sve po starom...ali gust je gledat 
_________________ White Crystal World-Bridger
I dedicate in order to equalize,
Universalizing opportunity.
I seal the store of death
With the crystal tone of cooperation.
I am guided by the power of endlessness.
|
| sub lis 22, 2005 12:16 pm |
|
 |
|
Bilbo
...skipper...
Pridružen/a: čet ožu 18, 2004 2:17 am Postovi: 455 Lokacija: Na pola puta
|
Citam ujutro u novinama,kao; "nisam zadovoljna kako skijam", "noge ne slusaju ruke"... I na kraju druga!! Ma svaka cast!!
_________________ i rekli su: 'ti verujes u bajke?'
ne... ja ucestvujem u bajkama, moji mili...
|
| sub lis 22, 2005 3:15 pm |
|
 |
|
edo
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: uto ožu 16, 2004 1:40 pm Postovi: 5110 Lokacija: Pazarichi (Rikavachko-Gvozhdzanska zhupanija)
|
reklo bi se sve skupa sejm old stori  lijepo je opet vidit snijeg i cuti onaj zvuk rubljenja skije po istom
sezona pocela ocekivano 
|
| sub lis 22, 2005 4:14 pm |
|
 |
|
edo
Admin (Bog i batina)
|
|
| ned lis 23, 2005 8:01 pm |
|
 |
|
Zagi
....kapetan...
Pridružen/a: sub pro 18, 2004 1:06 pm Postovi: 1162 Lokacija: Lokacija :
|
_________________ Rat je kao pijan svat prošao poljem... Šenlučio celu noć...
|
| ned lis 23, 2005 8:06 pm |
|
 |
|
edo
Admin (Bog i batina)
|
Zadnja izmjena: edo; ned lis 23, 2005 10:24 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
| ned lis 23, 2005 8:16 pm |
|
 |
|
Zagi
....kapetan...
Pridružen/a: sub pro 18, 2004 1:06 pm Postovi: 1162 Lokacija: Lokacija :
|
_________________ Rat je kao pijan svat prošao poljem... Šenlučio celu noć...
|
| ned lis 23, 2005 9:26 pm |
|
 |
|
MimaGS
....kapetan...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 1:17 am Postovi: 1522 Lokacija: GS
|
Ja mislim da bi Janica trebala zalijepiti brčiće i okušat se u skijaškim skokovima...
Sigurno bi postigla dobru brzinu na mostu.... 
|
| uto lis 25, 2005 10:20 pm |
|
 |
|
Bilbo
...skipper...
|
|
| sri lis 26, 2005 2:33 pm |
|
 |
|
edo
Admin (Bog i batina)
|
evo americka turneja je vec dobro krenula vec, zenske sutra voze prvi spust...kod muskih favoriti kao da su uspavani malo...
a za rekreativce snijega ima po svim poznatijim slovenskim skijalistima ko u prici a i sljeme nam se otvara za dva tjedna...rano je pocelo... 
|
| pet pro 02, 2005 11:05 am |
|
 |
|
edo
Admin (Bog i batina)
|
|
| sri pro 21, 2005 10:46 am |
|
 |
|
Bilbo
...skipper...
|
|
| sri pro 21, 2005 2:47 pm |
|
 |
|
edo
Admin (Bog i batina)
|
sjajno...a ja bih jos rekao svaka cast benjiju raichu koji je na onoj nevjerojatno teskoj stazi potukao konkurenciju...kapa dolje majstoru...iako navijam za millera ne bih imao nista protiv ni da raich ove godine uzme veliki globus...
sljeme je otvoreno za skijase...ima li ko da ne radi i skija? 
|
| sri pro 21, 2005 5:11 pm |
|
 |
|
Bilbo
...skipper...
|
|
| čet pro 22, 2005 11:19 am |
|
 |
|
edo
Admin (Bog i batina)
|
|
| čet pro 22, 2005 3:39 pm |
|
 |
|
splico
...skipper...
Pridružen/a: čet tra 07, 2005 8:25 pm Postovi: 464 Lokacija: di vlada temperament i malo je razuma
|
_________________ more utapa mornare, a tuga one koji zive na kopnu
|
| pet pro 23, 2005 11:31 pm |
|
 |
|
macak hn
Pridružen/a: pon pro 19, 2005 7:09 pm Postovi: 29 Lokacija: herceg novi
|
|
| sub pro 24, 2005 4:18 pm |
|
 |
|
splico
...skipper...
Pridružen/a: čet tra 07, 2005 8:25 pm Postovi: 464 Lokacija: di vlada temperament i malo je razuma
|
|
| sub pro 24, 2005 11:33 pm |
|
 |
|
splico
...skipper...
|
btw evo ankete s eurosport.com o sportasu/ici protekle godine. janica uvjerljivo vodi
1. Fernando Alonso - F1
3%
2. Tom Boonen - cycling
1%
3. Roger Federer - tennis
4%
4. Justin Gatlin - athletics
0%
5. Janica Kostelic - alpine skiing 75% 6. Bode Miller - alpine skiing
1%
7. Ronaldinho - football
10%
8. Valentino Rossi - MotoGP
5%
|
| sub pro 24, 2005 11:35 pm |
|
 |
|
edo
Admin (Bog i batina)
|
|
| ned pro 25, 2005 4:06 pm |
|
 |
|
splico
...skipper...
|
sta se tice nike i ane - ne mislin da je neusopjeh osvajat bodove i ulazit u drugu voznju. koliko smo ulagali u skijanje (nemoj racunat kostelice u to). dobro da imamo ikoga. zamisli da je neko prije 5 (da ne govorin i vise) godina reka da cemo imat tri slalomasice u top 20. proglasili bi ga ludjakom. svaki bod posli odlaska kostelica cemo slavit, bez obzira sta je skijanje sad in, kad oni odu past ce ulaganja sponzora... suma sumarum nika i ana su vec ispunile moja ocekivanja. uzmi za primjer slovence, znas koliko oni ulazu u skijanje a prije dvi sezone (kod zenskih) nisu osvojile niti jedan bod u svjetskom kupu u slalomu, koji je tradicionalno njihova jaka disciplina(špela osvojila mali globus, urška bila druga, a bilo je sezona kad bih pet sest osvajalo bodove), tina im je ka najbolja skijasica, a u ukupnom poretku zadnje cetiri godine je bila 54, 36, 38, 33 i 10 - daleko od vrhunskog. za slovence je recimo to malen uspjeh (zapravo neuspjeh) ali za nas ce to u buducnosti bit super rezultati.
a jelenu lolovic si moga vidit na sp i olimpijadi, a mislin da je i na sljemenu nastupila, ali ne osvojit nijedan bod do 25 godine... makar ako uzmes mariu jose riendu, i ona je uvik bila na marginama pa najedanput eksplodirala (ovo navodim ka primjer, ne virujen da ce se isto dogodit s jelenom)
|
| ned pro 25, 2005 7:10 pm |
|
 |
|
splico
...skipper...
|
I da se nadovezen na ovo o komentatorima – evo u zadnje tri cetri sezone, nije prosla trka da nisu spomenili kako anja drhti kad je janica u trci, sta je najtuznije i pojedinci iz HSS su to skoro uzeli za lemu i upiru po tome. A ona ima samo takve rezultate, cesto je bila isprid janice (od prve sezone vec - anja 3. a janica 11 u slalomu). Ima 3 mala globusa, 2 velika, tri druga mista u utrci za mali globus, cetiri treca, medalje necu ni spominjat A anja je cunka kakva se rijetko vidja, bas mi je onako buckasta draga, a i pravi je sportas i da nema janice navija bi za nju ka da je nasa. Od renate goetchl su 2001 godine napravili zlocinku prve klase samo zato sta je austrijanka (zbog odgadjanja slaloma, sta se masu puta desilo, al bas smo mi u svemu nasli urotu). Nisu austrijanci andjeli (daleko od toga, pokusavaju privatizirat svj kup, daju preveliki znacaj svj prvenstvima, pokusavaju varat na mali miljun nacina...) ali kad nama nesto ne ide u korist, odma ubij zakolji.
I onda zbog takvih komentara i stvaranja atmosfere konkurencije nadju se debili koji je grudaju, gadjaju stinama i zvizde drugima, a sve to pocinje od komentatora
|
| ned pro 25, 2005 8:12 pm |
|
 |
|
edo
Admin (Bog i batina)
|
slazem se potpuno s prvim postom...imas pravo...
a o lolovicki i ne znam skoro nista pa necu ni komentirat a ova spanjolka je ipak osvajala neke bodove pa onda eksplodirala...
s drugim se jos vise slazem...anja je za mene i dan danas osoba za koju navijam onako pomalo i stvarno gustam u njihovim dvobojima...prava cura...nervira me sto su ona i janica po njihovim pricama stvarno dobre prijateljice a novinari potenciraju stalno neko neprijateljstvo i rivalstvo sto je suludo tako se mijesat medju prijateljstvo...samo pokazuje kolko su pokvareni...drago mi je jos vise kad vidim da se njih dvije izdignu iznad toga...gust ih je gledat na postolju...
inace i renata goetchl mi je isto skroz simpa...sve su uostalom takve...sjecam se i kad su za neke skijasice govorile kako su simpaticne ali onako s podsmijehom da nisu ko janica...a onda niku uzdizu u nebesa jer bude za par stotinki bolja od te iste...opet...smijesno i suludo...
a ovo s austrijancima...mislim smijesno mi je to pomalo zato sto lako je pljucat po onima koji su na vrhu vec godinama...jbga...nisu oni cvijece...ali su uvijek tu i meta koju se ne moze promasit pa se pljuca...uostalom uvijek kad tri austrijanca zavrse na vrhu neko nadje za shodno reci da je nesto bilo neregularno...a iskreno svakom austrijancu koji se pojavi u svjetskom kupu treba skinut kapu do poda, jer se zna da za to mora proci preko puno previse prepreka...nije ko kod nas da maltene svatko ima priliku nastupat za repku (mada ajde sad je i kod nas bolje) ... iskreno nisam siguran da bi ivica mogao nastupat u austrijskoj repki...i to je cinjenica koja mnogima smeta...
isto me smeta sto nasi od svakog sporta naprave nogometnu arenu punu primitivaca koji znaju samo baklje palit i pizdarije izvodit...samo cekam da mi sad na croatian indoorsu jos netko gadja tenisace kovanicama ili zapali baklju pa da stvarno mogu reci da sam sve vidio...mislim grudat skijasice dok voze slalom pri 50 na sat je stvarno suluda ideja...bacio bi ja njih s 50 na sat niz brijeg pa da vide kako je to...
|
| ned pro 25, 2005 8:37 pm |
|
 |
|
macak hn
Pridružen/a: pon pro 19, 2005 7:09 pm Postovi: 29 Lokacija: herceg novi
|
Prednost Lolovicke je bas to sto je za sada bez nekog boljeg rezultata,ali verujem u nju eksplodirace kad tad...
|
| ned pro 25, 2005 8:52 pm |
|
 |
|
splico
...skipper...
|
|
| ned pro 25, 2005 11:07 pm |
|
|