|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Sada je: sri ruj 16, 2026 1:41 pm.
kod reklama
...i tako, eto ti pesma, ludo jedna...
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ifka
hej, haj, bas je briga...
|
|
| pon svi 17, 2004 7:07 am |
|
 |
|
witch
...osmjeh joj je lajtmotiv...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 11:14 am Postovi: 548 Lokacija: Dolje ispod Sljemena
|
Evo buduceg hita!
Lane moje
Kada na te pomislim Bojim se da te opet ne zavolim U modre usne zarijem zube Da pravu bol zaboravim
Lane moje, ovih dana Više i ne tugujem Pitam samo dal’ si sama Ljude koje ne čujem
Lane moje, noćas kreni Nije važno bilo s kim Nađi nekog nalik meni Da te barem ne volim
Da te više ne volim
_________________ Some people are settling down, some are settling and some people refuse to settle for anything less. Than butterflies...
|
| pon svi 17, 2004 9:18 am |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 10:41 am Postovi: 2683 Lokacija: Asteroid B-612
|
 Poslednja Igra Leptira
Kad bi lako moglo da se kaze rek'o bi' ti odavno. Kad bi srce moglo da se proda, vec bi bilo prodano... Dugo vec ne dolazim bezveze, samo kada tvoji nisu tu. Kazes da me volis kao brata, a meni je vec muka od tog. Mozak mi pomeras, a nista ne shvatas, misli mi preturas s kraja na kraj. Nije lako kad mi sedis blizu (haljine su providne), nije lako kad ti gledam usne, ne greju, a vruce je. Dugo vec ne dolazim bezveze, samo kada tvoji nisu tu. Kazes da me volis kao brata, a meni je vec muka od tog. Mozak mi pomeras, a nista ne shvatas, misli mi preturas s kraja na kraj.
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| pon svi 17, 2004 9:51 am |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
Nekad se plasim da te pozovem Da te probudim Da te probudim i pozelim
Samo ti spavaj na zrnu graska Sa svojim snovima Sa svojim snovima srebrnih mocvara
Jer ti se ljubis na tako dobar nacin Nemas pojma kolko mi znacis Nemas pojma kolko mi nedostajes
U mojoj glavi sve me podseca na tebe Nemam prava da te zadrzim za sebe Nemam prava da te zadrzim
Nekad me nema po pet sest dana Da te ne sretnem Da te ne sretnem i pokleknem
A gledam iza svakog ugla Da se pojavis Da se pojavis da me pokupis
Jer ti se ljubis na tako dobar nacin Nemas pojma kolko mi znacis Nemas pojma kolko mi nedostajes
U mojoj glavi sve me podseca na tebe Nemam prava da te zadrzim za sebe Nemam prava da te zadrzim
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| pon svi 17, 2004 9:55 am |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
U modroj zori, u mirisima tijela Ona je do mene, na mojim rukama spi Pod nas se prostrla postelja bijela U zraku nad nama igraju njezini sni Udahne glasno i naglo se prene Ruke mi stavi na dlan Primakne glavu jos blize uz mene i opet klone u san jutarnji san, ljubavni san
A ja sam zelio da budem sa njom Da zavirim malo u njezine sne Da zauvijek zaspem da je zauvijek ljubim I da nikad ne odem od nje
A vrijeme tece i ja moram poci lagano ustajem ne zelim buditi nju zadnji put gledam usnule oci mozda je susretnem u nekom buducem snu. U snu se okrece usne mi nudi Poljubac jedan za kraj Zamolim sunce da je ne budi Neka obuzda svoj sjaj Dolazi kraj, dolazi kraj
A ja sam zelio da budem sa njom Da zavirim malo u njezine sne Da zauvijek zaspem da je zauvijek ljubim I da nikad ne odem od nje
|
| pon svi 17, 2004 10:01 am |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
Od ljubavi sto se desi Trazili smo mnogo vise Zeljeli smo da nas ona Iznenadi razveseli
A ljubav je kao pjesma Koju ludi pjesnik pise Gruba rijec il nesto vise I dosao je kraj Sad nove ljubavi prolaze kraj nas U novim dodirima budio sam se U nocima kao ova dok slusam njen glas I molim zoru da me probudi kraj nje Al sada bude me bude me Nepoznate hladne ruke Nepoznate hladne ruke Trgaju mi san Ljube me, ljube me Nepoznate hladne usne Nepoznate hladne usne Ljube me, ljube me
Nismo znali da smo dali Jedno drugom one noci Ljubav koja nece proci Pjesmu koja vjecno traje
|
| pon svi 17, 2004 10:03 am |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
Prve kapi jeseni padaju niz lice ljeta a mi noæ Smo ukrali ovom svijetu što mu ljubav smeta I kad bi vrijeme zastalo kad bi htjelo noæas stati Zauvijek bi nestalo one tuge što nam sreæu prati Jer ja ipak ostat æu s njom ali sa mnom uvijek si i ti Sunèev trag u srcu mom zlatni odsjaj ljubavi I zato vjeruj sve što noæas prièam ja I zato vjeruj svaka rijeè je istina I zato vjeruj možda sutra lagat æu Ali sada sve ti moje pripada I kad ti usne zadrhte znat æu da zora stiže Jutra uvijek razdvoje one što ih noæi zbliže I ja ipak ostat æu s njom ali sa mnom uvijek si i ti Sunèev trag u srcu mom zlatni odsjaj ljubavi I zato vjeruj...
|
| pon svi 17, 2004 10:06 am |
|
 |
|
Ifka
|
Mrak se skupio u kap, rano jutro kao slap Ulazi u sobu Dal si ikad pitala tamne senke zidova Ujutro gde odu
Oci su ti sklopljene, usne su ti umorne Ne ljubi me njima Nisu cvorci pevali dok je iznad krovova Svirala tisina
Hajde Boze budi drug pa okreni jedan krug Unazad planetu Noc je kratko trajala a nama je trebala Najduza na svijetu
U mom oku samo hlad u mom srcu samo stud Inje i prasina Nisu cvorci pevali dok je iznad krovova Svirala tisina Svirala tisina
U cik zore zvizdi voz njime odlazim u Oz necu da se vratim sto god tebi napisem pocepam i obrišem al ti moras znati nisi se probudila zato nisi videla igrale su sene nek te dobri duhovi i kraljevski orlovi cuvaju od mene Hajde, Boze, budi drug...
|
| pon svi 17, 2004 11:36 am |
|
 |
|
Ifka
|
Stotine kilometara daleko od mene il prostim jezikom sa one strane reke gde nocu gore duse,planine i kuce i neke svetiljke sad toliko daleke
Hiljadu krikova i iscrtkanih slika hiljadu uzasa i strahova u noci hiljadu stvari o kojim ne zelis da pricas hiljadu onih o kojim neces moci
Gde si, boze gde si crni se dani redaju u nizu sta jos da se desi tako daleko, a tako tako blizu
Sada je neko drugacije doba i pevaju se neke druge pesme na kraju veka razlupala se slika i nista vise isto biti ne sme
Sve one ulice sto poznavao sam dobro niz koje ove noci niko nece proci svi oni ljudi koje voleo sam mnogo a videti ih vise nikad necu moci
Za jedan dan desilo se trista ova glava vise nikad nece biti ista Za jedan dan desilo se trista ova zemlja vise nikad nece biti ista
Gde si,Boze gde si crni se dani redaju u nizu sta jos da se desi tako daleko,a tako tako blizu?
|
| pon svi 17, 2004 12:56 pm |
|
 |
|
Slow_Motion
Pridružen/a: sub ožu 20, 2004 8:55 pm Postovi: 48 Lokacija: Između Mure i Morave
|
_________________ Na ćer mande čingara...
|
| uto svi 18, 2004 9:48 am |
|
 |
|
Ifka
|
Te noci dok su pevali veliki modri talasi. Na vrhovima prstiju na moje srce stala si.
Hteo sam da ti pokazem gde nebo more preseca. Da vidis ribe srebrne sto lete oko Meseca.
Koraci ko' laki oblaci, skoci nek' te Zemlja odbaci. Koraci ko' laki oblaci, zvone ti ko' zlatni praporci. Koraci ko' laki oblaci, skoci nek' te Zemlja odbaci. Koraci ko' laki oblaci, hajde, hajde trebas mi....
|
| uto svi 18, 2004 12:17 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Please Forgive Me
It still feels like our first night together Feels like the first kiss and it's gettin' better baby No one can better this I'm still holdin' on and you're still the one The first time our eyes met - it's the same feelin' i get Only feels much stronger - i wanna love ya longer You still turn the fire on...
So if you're feelin' lonely ... don't You're the only one I'd ever want I only wanna make it good So if I love ya a little more than i should...
Please forgive me - i know not what i do Please forgive me - i can't stop lovin' you don't deny me - this pain i'm going through Please forgive me - if i need ya like i do Please believe me - every word i say is true Please forgive me - i can't stop lovin' you
Still feels like our best times are together Feels like the first touch We're still gettin' closer baby Can't get close enough I'm still holdin' on - you're still number one I remember the smell of your skin I remember everything I remember all your moves - i remember you I remember the nights - ya know i still do
So if you're feeling lonely... don't You're the only one i'd ever want I only wanna make it good So if I love ya a little more than i should
Please forgive me - i know not what i do Please forgive me - i can't stop lovin' you Don't deny me - this pain i'm going through Please forgive me - if i need ya like i do Please believe me - every word i say is true Please forgive me - i can't stop lovin' you
One thing i'm sure of - is the way we make love And the one thing i depend on Is for us to stay strong With every word and every breath i'm prayin' That's why i'm sayin'...
Please forgive me - i know not what i do Please forgive me - i can't stop lovin' you Don't deny me - this pain i'm going through Please forgive me - if i need ya like i do Never leave me - i don't know what i'd do Please forgive me - i can't stop lovin' you
_________________ www.didgiland.com
http://flickr.com/photos/pupifoto/
|
| uto svi 18, 2004 11:44 pm |
|
 |
|
nevernik
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: pet ožu 19, 2004 2:59 pm Postovi: 250 Lokacija: Chajnichi (Rikavachko-Gvozhdjanska zhupanija - strogi centar)
|
With a Little Help From My Friends
What would you think if I sang out of tune, Would you stand up and walk out on me. Lend me your ears and I’ll sing you a song, And I’ll try not to sing out of key. I get by with a little help from my friends, I get high with a little help from my friends, Going to try with a little help from my friends. What do I do when my love is away. (does it worry you to be alone) How do I feel by the end of the day (are you sad because you’re on your own) No I get by with a little help from my friends, Do you need anybody, I need somebody to love. Could it be anybody I want somebody to love. Would you believe in a love at first sight, Yes I’m certain that it happens all the time. What do you see when you turn out the light, I can’t tell you, but I know it’s mine. Oh I get by with a little help from my friends, Do you need anybody, I just need someone to love, Could it be anybody, I want somebody to love. I get by with a little help from my friends, Yes I get by with a little help from my friends, With a little help from my friends.
|
| čet svi 20, 2004 2:49 pm |
|
 |
|
nevernik
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: pet ožu 19, 2004 2:59 pm Postovi: 250 Lokacija: Chajnichi (Rikavachko-Gvozhdjanska zhupanija - strogi centar)
|
Vi prekrasni ljudi
Sa vama mogu cijelu noc
Biti budan i sanjati na nogama
Sanjati na nogama
Vi prekrasni ljudi
Vi ste sve sto imam ja....
i kako je dobro da vas imam...
|
| čet svi 20, 2004 2:55 pm |
|
 |
|
bubaerdeljan
...drugi casnik...
Pridružen/a: ned ožu 28, 2004 11:42 am Postovi: 514 Lokacija: fotelja
|
ota o prekokrasnim ljudima me sjetila jos jedne na slicnu temu..
Priko mora ognjena Priko cakla slomljena Ja san budan isa nocima Svojoj braci,svojim sestrama Evo sist cu tu do vas Da vam recen svoju bol Ja nisan vise s njon Ne ja nisan vise s njon Dobri ljudi,sad mi pisme pivajte Dobri ljudi dusu mi zalicite Jer je njeno srce tvrda stine Ni u jednom kutu tu za mene mista nima Dobri ljudi sad mi pisme pivajte Dobri ljudi dusu mi zalicite Neka zna i viruje Kako vasa ljubav sa mnom putuje
Poje sivog pepela Bilo mi je posteja Vrica ladnog kamena Misto perja njenog jastuka
Evo sist cu tu do vas Da vam recen svoju bol Ja ustajen,nebesima zahvaljujem Sto sam s vama sada tu Dobri ljudi....... Dobri ljudi Dobri ljudi Ja ustajem nebesima zahvaljujem Nocas vasa ljubav sa mnom putuje
_________________ ..prièu je moju slušala skeptièno.. za nju je, naravno, to bilo totalno falš i patetièno..
|
| čet svi 20, 2004 6:41 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Sve je tu, kao nekada Noćas vrijeme je stalo za nas Pričaj mi, makar laži sve Znaš da vjerujem kada tako gledaš me Priznaj mi da li i sad sanjaš ti Snove što smo skupa sanjali Znam da kasno je, znam da tražim previše Nakon svega što smo prošli mi Priznaj mi... Sve je tu, samo ti i ja Dodir tijela tvog, okus pobjeda Tvoje usne nude prošlost, nakon lutanja Tvoje oči bude nemir, koji dobro znam Priznaj mi da li i sad sanjaš ti Snove što smo skupa sanjali Znam da kasno je, znam da tražim previše Nakon svega što smo prošli mi Priznaj mi, da me smiriš kada stignu vjetrovi Kad mi more dušu zapjeni, priznaj mi...
|
| čet svi 20, 2004 10:18 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Come on hold my hand I wanna contact the living Not sure I understand This role I've been given
I sit and talk to God And he just laughs at my plans My head speaks a language I don't understand
I just wanna feel real love Feel the home that I live in 'Cause I got too much life Running through my veins Going to waste
I don't wanna die But I ain't keen on living either Before I fall in love I'm preparing to leave her
I Scare myself to death That's why I keep on running Before I've arrived I can see myself coming
I just wanna feel real love Feel the home that I live in 'Cause I got too much life Running through my veins Going to waste
And I need to feel real love And a life ever after I cannot give it up
I just wanna feel real love Feel the home that I live in I got too much love Running through my veins To go to waste
I just wanna feel real love In the life ever after There's a hole in my soul You can see it in my face It's a real big place
Teary Since that day Forever Feel
Come and hold my hand I wanna contact the living Not sure I understand This role I've been given Not sure I understand Not sure I understand Not sure I understand Not sure I understand
|
| čet svi 20, 2004 10:20 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
See, I don't, know why, I liked you so much I gave you all, of my trust I told you, I loved you, now that's all down the drain Ya put me through pain, I wanna let u know how I feel
Fuck what I said it don't mean shit now Fuck the presents might as well throw 'em out Fuck all those kisses, they didn't mean jack Fuck you, you ho, I dont want you back
Fuck what I said it don't mean shit now Fuck the presents might as well throw 'em out Fuck all those kisses they didn't mean jack Fuck you, you ho, I dont want you back
[Verse 2:] You thought, you could Keep this shit from me, yeah Ya burnt bitch, I heard the story Ya played me, ya even gave him head Now ya askin' for me back Ya just another act, look elsewhere Cuz ya done with me
Fuck what I said it don't mean shit now Fuck the presents might as well throw 'em out Fuck all those kisses they didn't mean jack Fuck you, you ho, I don't want you back
Fuck what I said it don't mean shit now Fuck the presents might as well throw 'em out Fuck all those kisses they didn't mean jack Fuck you, you ho, I don't want you back
Ya questioned, did I care You could ask anyone, I even said Ya were my great one Now its, over, but I do admit I'm sad. It hurts real bad, I can't sweat that, cuz I loved a hoe
|
| čet svi 20, 2004 10:25 pm |
|
 |
|
Ifka
|
Ne gledaj me tako nocas jer u srcu, tvoju ljubav slutim ne gledaj me jer muzika svira reci cu ti stvari koje cutim
Zato sklopi oci, idi jer i tvoje su zelene i snene kao nekad njene
Ja sam covek bez snage da krene jos jednom ja sam sanjar sto je sanjao samo s jednom zenom ja sam kockar bez srece ja se bojim, ja te molim, idi sad i ne gledaj me tako i ne ljubi me vise
Ne nudi mi usne nocas pozelicu da me uvek ljube ne govori tako lijepo ne verujem usnama kad gube lagale su drugog lagace i mene kao nekad njene jer lagale su drugog, lagace i mene isto kao nekad njene
|
| pet svi 21, 2004 1:38 am |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
 Dobri stari Bastardzi :o)
Ja nemogu sakriti sto prema tebi osjecam. A tesko mi je reci sve, jer nemam pravog nacina. Gusim rijeci u sebi a nemam snage priznati da gubim zrak. mozda grijesim ali znam, s tobom necu biti ja. Novi dan mi donosi neke stvari daleke zasto moras ici sada, kad te trebam najvise. I promjenilo se sve, jer te nema kraj mene, nema te. Oh, kad bi barem shvatio sto mi stvarno znacis ti.
Ja znam tvoja ljubav vodi me, ma da vise nema te. Tvoja ljubav vodi me, ja znam, ja znam.
Znam da vrijeme lijeci sve, znam zaboravit cu te. Dali stvarno zelim to, neznam sad je prekasno. Plavo more ljubavi u sutom sada odlazi i nestaje. Tko zna mozda ces se ipak jednog dana vratiti.
Ja znam tvoja ljubav vodi me, ma da vise nema te. Tvoja ljubav vodi me, ja znam, ja znam.
|
| pet svi 21, 2004 3:25 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
Ti zivis gde zvezde tkaju sag od srebra i nevinoscu sja tvoje lice dok nedostizan kao sena nastavljas svoj let negde je sakriven tvoj svet (moj svet si ti) vecnom ljubavlju dodirni me i ostani uz mene
Jer ti si princeza nekog drugog sveta Tvoja rec stvara cuda budi iskrena Uputi mi osmeh tek da znam postojis nisam sam negde izvan planeta
Jos ne znam da l' si zvezda ili zena I samo jedan tren Da postojis k'o ruzicasta morska pena Na zalu stojim sam Galebova stope brise val (ali samo)
Vecnom ljubavlju dodirni me i ostani uz mene
Jer ti si princeza nekog drugog sveta Tvoja rec stvara cuda budi iskrena Uputi mi osmeh tek da znam postojis nisam sam negde izvan planeta
|
| pet svi 21, 2004 3:35 pm |
|
 |
|
Slow_Motion
Pridružen/a: sub ožu 20, 2004 8:55 pm Postovi: 48 Lokacija: Između Mure i Morave
|
_________________ Na ćer mande čingara...
|
| pet svi 21, 2004 8:02 pm |
|
 |
|
Ifka
|
Odlazim, odlazim ostavljam te ali ne kao prije Ovaj put zauvijek, sad placi nikada ti vise necu doci ni kada padaju kise, ni kada se me tuga svlada nikad mi lose ide nikad, nikad vise oprosti mi done buduce, oprosti mi sto cu mozda i sretan biti sto cu zaboraviti sve ovo sto mi u ovom casu mnoga znaci i ovu poslednju njeznost sto mi u srcu gori
Dosao sam da ti kazem da odlazim, odlazim, odlazim jer srce nemogu da prevarim i zato odlazim, odlazim, odlazim, prastat nemogu jer odvec te volim, odvec te volim odlazim, odlazim, ostavljam te ali ne kao prije ovaj put zauvijek sad placi.
Nikada ti vise necu doci ni kada padaju kise, ni kada se me tuga svlada nikad mi lose ide nikad, nikad vise odlazim
|
| sub svi 22, 2004 11:23 am |
|
 |
|
bubaerdeljan
...drugi casnik...
Pridružen/a: ned ožu 28, 2004 11:42 am Postovi: 514 Lokacija: fotelja
|
jednom kad sve ovo sad bude daleko kad svane dan, nestane mrak kad doðe neko i rasplete sve što veže me sve niti ovog sna možda tad æu ti priznat` koliko sam te voljela
jednom kad mi sretnemo se u vrevi grada ako ti ime izgovorim i ne zadrhtim tada i ako se ti osmjehneš mi kao nekada možda ti priznam koliko sam te voljela
možda æu tad reæi ti sve ali danas još ne to ne rade velike djevojke one tek nasmiješe se i odu bez tuge, jer tuga dolazi kasnije
jednom kad ti pogledaš u oèi moje kad ponos više ne bude igra za dvoje tad æemo mi prièati dugo ko` nekada i možda ti priznam koliko sam te voljela
možda æu tad reæi ti sve...
_________________ ..prièu je moju slušala skeptièno.. za nju je, naravno, to bilo totalno falš i patetièno..
|
| ned svi 23, 2004 5:59 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
ova je za jednog decka kojem sam jako zahvalna sto me trpi vec pet godina..........
tnx
Još jedan dan Ništa posebno Tmuran i umoran Sve je već poznato
Pobjede su daleke Porazi su precesti Blagi porast panike Sve teže podnosim
Ali tvoje usne nude savršene stvari za moje tijelo I mir u mojoj glavi
Poljubi me Bar to zaslužujem Poljubi me Ne tražim previše
Priđi samo priđi o smiluj se formalnost zaobidi sada trebam te
|
| pon svi 24, 2004 12:08 am |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|