| Autor/ica |
Poruka |
|
Slow_Motion
Pridružen/a: sub ožu 20, 2004 8:55 pm Postovi: 48 Lokacija: Između Mure i Morave
|
_________________ Na ćer mande čingara...
|
| pon svi 24, 2004 12:57 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 10:41 am Postovi: 2683 Lokacija: Asteroid B-612
|
možda imam vremena da se setim imena razloga za prevaru ruke na mom ramenu
putem kojim idem sad kao reka otièem ostavljen bez ikoga lica kog se priseæam
možda imam vremena zidovima da isprièam šta u meni boravi da se ne zaboravi
ko me gleda ne vidi kome èuje nema ga noæima pokušavam igru senki da odigram
možda imam vremena da se naðem u oèima duša da mi oseti ko æe da je poseti
ko sa neba silazi pazi me obilazi ruka mom ramenu predajem se anðelu
možda imam vremena da se setim imena razloga za prevaru ruke na mom ramenu
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| pon svi 24, 2004 10:50 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 10:41 am Postovi: 2683 Lokacija: Asteroid B-612
|
Kao da sedim na krovu nekog umornog grada Dok tiho pricamo mesec i ja Nocas ovladaj besom kaze ovladaj sobom Nocas senke igraju svoju igru i okrecu tiho svaki nemir u pobedu A znam gde boli, boli kada si ti nista nekom ko je tebi sve
Da li zna? Da nema vremena da nema razloga I ja sam nekad bio veliko sunce, pa me je strah ugasio Da li zna? Da nemam nikoga a vreme ne ceka Ako ne pobedim, ako ne pobedim bez i jednog metka ubice me
Kao da sedim pod kapom neke umorne price Dok tiho mislimo mesec i ja Ona znala je da ode, on morala je Kaze prejaka zedj je slomila sve
Zelim te sada ako nije mrznja Mrzim te sada ako nije ljubav Uvek ce senke igrati igru Uvek ce senke igrati za nas
Da li zna? Da nema vremena da nema razloga I ja sam nekad bio veliko sunce, pa me je strah ugasio Da li zna? Da nemam nikoga a vreme ne ceka Ako ne pobedim, ako ne pobedim bez i jednog metka ubice me
Da li zna? Da nemam vremena da nemam razloga I ja sam nekad bio veliko sunce, pa me je strah ugasio Da li zna? Da nemam nikoga a vreme ne ceka Ako ne pobedim, ako ne pobedim bez i jednog metka ubice me
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| pon svi 24, 2004 10:57 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
ti i ja lutamo kroz noc potmulo je stenjao moj grad ispred nas put bez povratka daleko se cula muzika
fa fa la si mi ti fa la ti
ulica hladno bescutna nezgodno se voljeti na njoj dat' cu ti sve sto zazelis potaknimo ponos zajedno
fa fa la si mi ti fa la ti
dodirni me samo jednom draga popusi mi ponos draga
_________________ www.didgiland.com
http://flickr.com/photos/pupifoto/
|
| pon svi 24, 2004 11:33 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
jesi li sama veceras da li ti nedostajem veceras da li ti je zao za recimo san da li ti sjecanje luta sve do mora i jutra na obali gdje sam prespavao put da li ti stvari u sobi gube vrijednost i blijede da li zuris u svoja vrata i cekas na mene je li ti tijelo puno bola da li te zebe oko stola kazi duso jesi li sama ovu noc pitam se jesi li sama veceras ponekad cujem da je svijet pozornica i da svatko dobiva po zasluzi kao sto to pesnik rece sudbina se poigrala udijelivsi mi ljubav s tobom moja draga scena prva nas susret zavolio sam te na prvi pogled ti si znala svoj put nikad ne gubeci iz vida sto zelis ko bi rec a onda scena druga izgledela si promijenjeno igrala cudno a da ja nikada ne saznam zasto duso lagala si kad si rekla da me volis a ja nijesam imao rezloga da ti ne vjerujem jer to je to no ja cu radije zivjeti bez tebe nego slusati tvoje lazi nu pozornlca je onamo ja stojim sam sa prazninom svuda oko sebe ti se vjere mi vise neces osladiti a ja znam da je vrijeme i da se zavjesa spusta
|
| pon svi 24, 2004 11:40 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
a sta da radim kad odu prijetelji moji kada ode djevojka na koju bacam oci
i tako redom dan za danom na javnim mjestima s gitarom naravno da uvijek netko dodje da me cuje makar i kradom nista mi vise nije vazno nasao sam dobar bend zelim samo da sviram da se otkacim i to je sve
a sta da radim kad odu prijetelji moji kada ode djevojka na koju bacam oci
ljudi samo govore zasto si nervozan ljudi samo pricaju ne budi tako grozan ljudske usne sapucu suljaj se ti kradom izbjegavaj nevolje skinut ce ti glavu nista mi vise nije vazno nasao sam dobar bend zelim samo da sviram da se otkacim i to je sve
|
| pon svi 24, 2004 11:43 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
dijete u noci kao ti i ja stranac u prolazu kao ti i ja svijece na granici tone u san
zena u krevetu kao ti i ja dodir usana oznojena tijela daleko od ljubavi kao ti i ja
jutro na obali kao ti i ja napusteni brodovi plivaju lijeno rastocene olupine kao ti i ja
|
| pon svi 24, 2004 11:44 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
jednog dana nema me nikada ne dodjem prijatelje koje znam ne poznajem kad prodjem kao da me nikada na svijetu nije bilo kao da me njezino tijelo nije htilo
moja kita miruje a furala bi furke lepe dekle moderne ne padaju na zurke brijem bradu brkove da licim na pankrte jos da imam fendera vidio bi svirke
balkane balkane moj budi mi silan i dobro mi stoj
mi smo ljudi cigani sudbinom prokleti uvijek neko oko nas dodje pa nam prijeti ni bendovi vise nisu kao sto su bili moj se amaterski priprema da snimi
balkane balkane moj budi mi silan i dobro mi stoj
|
| pon svi 24, 2004 11:47 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Uvijek sam zelio biti heroj Ne kao James Bond, prokleti tajni agent Zelio sam biti heroj, heroj ulice Bar jedan dan, djevojko, bar jedan sat.
Uvijek sam sanjao da sam ja heroj ulice Ja bih bio Romeo, a ti Juliet Uvijek sam sanjao da sam ja heroj ulice Koji ce promijeniti bas citavi svijet.
Prisiljen da razmisljam, ja shvatio sam sve Nisam roden da budem heroj O ne ne ne.
Uvijek sam zelio biti heroj Ne kao James Bond, prokleti tajni agent Zelio sam biti heroj ulice Bar jedan dan, djevojko, bar jedan sat.
Da je neko drugo vrijeme Ja bih bio Romeo, a ti Juliet Ja bih bio Romeo, a ti Juliet ...
|
| pon svi 24, 2004 11:51 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
I bas me briga ko te nocas vozi kuci, briga me I ako si i sretna ko sto kazes, mada znam da lazes Sve to ubija me. Oooh, grlim hladne jastuke Oooh, moj bijeli labude.
I briga me sto nisi mjesec, a ni sunce, briga me Al' neces moci preko blatne kaljuze Cista stic' do moje postelje. Oooh, grlim hladne jastuke Oooh, moj bijeli labude.
Moj bijeli labude Kad me jednom ne bude Sve ce vode, labude Da se razbistre.
|
| pon svi 24, 2004 11:54 pm |
|
 |
|
Bilbo
...skipper...
Pridružen/a: čet ožu 18, 2004 2:17 am Postovi: 455 Lokacija: Na pola puta
|
Tvoja slika je samo bleda senka
Sad je drugi cuva kad nisam znao ja
Sve nase jeseni ostace za mene
A tebi prolece neka drugi da
Godine,
Kao sene nocima
Plove kraj mene, bude me
A ja nemam sna
Proklet sam sto te ljubim,
Dobijam a k'o da gubim
Tajna je u tebi skrivena
Te sam godine bio lud za tobom
Za tvojim okom plavim kao pucina
A moje srce si okovala ledom
Kao sneg kad padne u sred proleca
_________________ i rekli su: 'ti verujes u bajke?'
ne... ja ucestvujem u bajkama, moji mili...
|
| uto svi 25, 2004 12:01 am |
|
 |
|
Bilbo
...skipper...
Pridružen/a: čet ožu 18, 2004 2:17 am Postovi: 455 Lokacija: Na pola puta
|
Sve ono sto si volela
Svoj oreol si rukom srusila
Jer u tebi crna reka protice
Ponekad bojim se,i mene odnece.
Za snove sto sam sanjao
Sve bih dao,al' ih ne bih vratio
Jer te tvoje oci proklete
Samo za mene nisu stvorene.
Ja sam budan,a ti si zaspala
Kao na belom jastuku od oblaka
Nek' te nebo ljubi,to me ne brine
Jer te Bog cuva za mene.
_________________ i rekli su: 'ti verujes u bajke?'
ne... ja ucestvujem u bajkama, moji mili...
|
| uto svi 25, 2004 12:03 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
mornari na zvijezdama... sa slomljenim jedrima signale salju u noc... do tvojih prozora i boce sa porukom... plutaju svemirom umjesto rijeci ti nose miris mjeseca izadji na prstima i sa usnulih krovova mahni jednom u noc s antenama astronaut pokriven do usiju nebom zove te kroz noc astronaut pokriven do usiju nebom zove te kroz noc mornari na zvijezdama... sa slomljenim jedrima signale salju u noc... do tvojih prozora... astronaut pokriven do usiju nebom zove te kroz noc astronaut pokriven do usiju nebom zove te kroz noc
|
| uto svi 25, 2004 12:03 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Ostao sam sasvim sam da lezim na suncu Ja zvao sam te da dodes iz snova i pruzis mi ruku Ja molio sam da se napune moja mora i rijeke U njima jos jednom da osjetim novu ljubav da tece.
I pjevam Budi moja voda, ja sam sada vatra Izgorjecu. Prolij se po meni, budi sve sto zelim Ja zivjecu.
Ostao sam sasvim sam da lezim na suncu Ja zvao sam te da dodes iz snova i pruzis mi ruku Ja znao sam da ces doci, doci i donijeti kisu Ja cekao sam kao suha zemlja kad ceka svoju vodu.
I pjevam Budi moja voda, ja sam sada vatra Izgorjecu. I kazem Prolij se po meni, budi sve sto zelim Ja zivjecu.
|
| uto svi 25, 2004 12:06 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Pusti neka svijetlost tece niz lica nam i lazi sve Mreza bacena na oci sakrila je slike te Poput pijeska rasuti smo ostali I vjetrom noseni kroz godine duge povijesti
Skriven u kutu bola opijam se rijecima sto citaju mi suze i govore nam sapatom Poput pijeska rasuti smo ostali I vjetrom noseni kroz godine duge povijesti
Sa dlana Boga pala si I andelu si krala mir Kao kisa rasula kapi sve U pehar skupljam tvoje rijeci i pogled i tvoj prah
|
| uto svi 25, 2004 12:07 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
U tvom sam gradu jednu noc A zelim tu i ostati Kazes, naci cemo lijek Dopusti da ti pomognem.
Mogu li prespavati Uz tebe sve te godine Prve suze s lica tvog Ne zelim da me probude.
Ne daj mi da vidim Ovo nije svijet za nas Ne daj mi da znam Ovo nije svijet za nas.
Na tvojim toplim usnama Zelim da se izgubim Sa licem svojim pokrij me I ne daj da me pokvare.
Mogu li prespavati Uz tebe sve te godine Prve suze s lica tvog Ne zelim da me probude.
Ne daj mi da vidim Ovo nije svijet za nas Ne daj mi da znam Ovo nije svijet za nas.
|
| uto svi 25, 2004 12:09 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
rukama pokrivam oci i nestajem iz sobe vise ne cujem kucanje na vrata ne traze me jer me nema, sjecam se pokrivenih ociju tata se igrao sa kisom na velikom spremniku benzina to je stara naftna igra kapi zvone ding dong, kap po kap, ding dong
kopali smo ispred kuce nista nismo nasli a busenje na kolodvoru zabranjeno je mi smo krisom gutali zemlju da ne ostavimo trag nismo nasli izvor sto je nama drag niti napravili novi tank stari spremnik je bio trul i klimav pa je tata pljusnuo kroz okno sazivio se s naftom i nestao u njoj i tko zna tko se sve vozio na tatu kapi zvone ding dong, kap po kap ding dong
rukama pokrivam oci, grcim se ... da bolje osjetim miris vina to je stara grcka igra koju me mama naucila pokrivenih ociju mama se igrala s kisom na velikoj bacvi vina udaraju kapljice slatkog soka, ding dong
sadili smo lozu svuda u dolcu tete roze iza brda u dzepovima dobrih ljudi koji nisu prali muda sto blatniji su bili to su biljke bile vece zakrcili su grad, sirio se smrad zabranili su uzgoj dzepne loze i posjekli nam grane sve nema vina, nema muda u gradu placu svi i svuda stara bacva je bila prazna nismo ubrali ni grozd
|
| uto svi 25, 2004 12:14 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Ti si premlada a ja sam prestar za čekanje miris u zraku behar je otkada tvoje sreo sam oči san ove noći počinje
Apokalipso sviraju crni i znojni anđeli s cvjetom u kosi ritam te nosi dobit ću sve što zaželim
Sad uzmi mi ruku i vodi me pred nama nisu godine al mogu biti najdulji sati rado te pratim vodi me
Anđeli nek se odmore a u nebeske ponore mi ćemo skupa padati znati otvori širom prozore
Ti si ta koju sanjam ja sam taj kojeg oduvijek znaš više nemamo želja jer sad plovimo do beskraja
|
| uto svi 25, 2004 12:17 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
pusti da ti sviram, dusa gine od tisine i ne boj' se buke, to sto svira to su ruke
jutros si zaboravio sve sto te drzalo skupa ovaj dan sto na prozor lupa nije tvoj, nije tvoj oko tebe sute stvari tvoj krevet i stol te nijemo gledaju sa zidova vise trice tek da te grubo sjecaju u sjenama tih, vremenama tih vremena, slutis prevaru, izdaju ....izdaju
ma pusti da ti sviram, dusa gine od tisine i ne boj' se buke, to sto svira to su ruke
|
| uto svi 25, 2004 12:20 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Koliko si puta ljubila stranca I bila kao ptica kraj čovjeka Koji ne leti do tvojih visina I ne zna tajnu skrivenu u tebi U tvom oku je dragi kamen Ili to suzu čuvaš za mene A ja sam samo snoviđenje Koje ti kaže raduj se I ne znam kad i neznam gdje Ići ćemo istom stranom ulice Vjeruj mi dušo srest ćemo se U svijetu tajni mi nismo sami Ti si u tijelu punom želja Sa usnama željnim iznenađnja Al' nikog nema tko je tvoj I ova zemlja se ne zove dom U tvom je oku...
|
| uto svi 25, 2004 12:25 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Sad kad sam stvarno tvoj Polako palimo svjetla Ovo su prve dobre vijesti Pocinju plesati svi brodski kompasi Jer smo totalno drukciji od drugih
Sad kad sam stvarno tvoj Zbog nas se predaje zima Proljece nosimo na dlanu Za mlade djevojke zeljne ljubavi Jer smo totalno drukciji od drugih
Sad kad sam samo tvoj Predgrada postaju plaze Hodamo bosi cijele noci Do prve stanice Zvijezde repatice Jer smo totalno drukciji od drugih
Hajde daj da se smijem Od smijeha Hajde daj da se smijem Od smijeha Totalno drukciji od drugih
Sad kad sam stvarno tvoj Za nama smiju se djeca Pomorci pjevaju o nama Dok traze puteve Do nove Indije Jer smo totalno drukciji od drugih
Sad kad sam samo tvoj Zbog nas se predaje zima Proljece nosimo na dlanu Ruse se zidovi tope se gleceri Jer smo totalno drukciji od drugih
Hajde daj da se smijem Od smijeha Hajde daj da se smijem Od smijeha Od smijeha Ooooooo...
Sad kad sam stvarno tvoj Polako palimo svjetla Ovo su prve dobre vijesti Pocinju plesati svi brodski kompasi Jer smo totalno drukciji od drugih
Sad kad sam samo tvoj Zbog nas se predaje zima Proljece nosimo na dlanu I zato kazem ti i zato kazes mi Da smo totalno drukciji od drugih. Jer smo totalno drukciji od drugih. Mi smo totalno drukciji od drugih.
|
| uto svi 25, 2004 12:33 am |
|
 |
|
Ifka
hej, haj, bas je briga...
|
Jednom kad shvatis Da u meni imas sve Zivot kraj tebe Tako lako proci ce Al mene nece biti tu..
|
| uto svi 25, 2004 1:46 am |
|
 |
|
witch
...osmjeh joj je lajtmotiv...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 11:14 am Postovi: 548 Lokacija: Dolje ispod Sljemena
|
_________________ Some people are settling down, some are settling and some people refuse to settle for anything less. Than butterflies...
|
| uto svi 25, 2004 3:15 pm |
|
 |
|
Slow_Motion
Pridružen/a: sub ožu 20, 2004 8:55 pm Postovi: 48 Lokacija: Između Mure i Morave
|
_________________ Na ćer mande čingara...
|
| sri svi 26, 2004 1:39 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Pusti neka svjetlost teče Niz lica nam i laži sve Mreža bačena na oči Sakrila je slike te Poput pijeska rasuti smo ostali I vjetrom nošeni Kroz godine duge povijesti Skriven u kutu bola Opijam se riječima Što čitaju mi suze I govore nam šapatom Poput pijeska rasuti smo ostali I vjetrom nošeni Kroz godine duge povijesti S dlana Boga pala si I anđelu si krala mir Kao kiša rasula kapi sve U pehar skupljam tvoje riječi, Tvoj pogled I tvoj prah
|
| sri svi 26, 2004 11:11 pm |
|
|