| Autor/ica |
Poruka |
|
Slow_Motion
Pridružen/a: sub ožu 20, 2004 8:55 pm Postovi: 48 Lokacija: Između Mure i Morave
|
I'm sittin' in the railway station Got a ticket for my destination On a tour of one night stands My suitcase and guitar in hand And every stop is neatly planned For a poet and a one man band
Homeward bound I wish I was Homeward bound Home, where my thought's escaping Home, where my music's playing Home, where my love lies waiting Silently for me
Everyday's an endless stream Of cigarettes and magazines And each town looks the same to me The movies and the factories And every stranger's face I see Reminds me that I long to be
Homeward bound I wish I was Homeward bound Home, where my thought's escaping Home, where my music's playing Home, where my love lies waiting Silently for me
Tonight I'll sing my songs again I'll play the game and pretend But all my words come back to me In shades of mediocrity Like emptyness in harmony I need someone to comfort me
Homeward bound I wish I was Homeward bound Home, where my thought's escaping Home, where my music's playing Home, where my love lies waiting Silently for me Silently for me Silently for me
_________________ Na ćer mande čingara...
|
| pet svi 28, 2004 11:07 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
ne gubi nadu ne gubi san
bolje me nadi i pogledaj
da sve potrebno imamo tu da sve potrebno imamo tu
i kad me tugom zagrli dan samo me samu ne ostavljaj
i uvijek mi ponavljaj da smijehom se sve bas sve dobije
ne gubi nadu ne gubi san bolje me nadi i pogledaj
da sve potrebno imamo tu sve dobro je dobro za nas
i kad me tugom zarazi dan samo me samu ne ostavljaj
i uvijek mi ponavljaj da smijehom se sve dobije
_________________ www.didgiland.com
http://flickr.com/photos/pupifoto/
|
| uto lip 01, 2004 11:59 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
...za nama nema tragova kao da cijelim smo putem bili iznad zemlje u ovom svijetu magova - vragova jos jedan je svijet tu za tebe i mene...
|
| sri lip 02, 2004 12:02 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Svaka kiša mora stati, kosa raste, pa se skrati, svaka šuša brzo shvati kad je došlo da se plati; svaka furka jednom prođe, svemu smrtna vura dođe; onaj koji puno bira kupi džemper koji grebe
Sve se naše tajne znaju, svaka priča dođe svome kraju, ono što smo vjerovali nije istina; sve se na tom svijetu zbraja, svaka zmija nađe svoga zmaja, ono što smo vjerovali nije istina
Svaka kiša mora stati, kosa raste, pa se krati, svaka šuša brzo shvati kad je dšlo da se plati; svaka sila mora pasti, kiseline nisu masti onaj koji psuje vlasti "sasvim slučajno" najebe
Sve se naše tajne znaju, svaka priča dođe svome kraju, ono što smo vjerovali nije istina; sve se na tom svijetu zbraja, svaka zmija nađe svoga zmaja, ono što smo vjerovali nije istina
|
| sri lip 02, 2004 11:13 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Ti si jedina i samo tebe srce zna ti si jedina kraj tebe ja se budim ti si jedina bez tebe duša nema sna ti si jedina i samo tebe žudim ti si jedina i samo tebe ljubim.
Ti si jedina u naručju mom ti si jedina ti krasiš naš dom. Ti si jedina u naručju mom ti si jedina u životu mom, u životu mom.
Ti si jedina i samo tebe srce zna ti si jedina kraj tebe ja se budim ti si jedina bez tebe duša nema sna ti si jedina i samo tebe žudim ti si jedina i samo tebe ljubim.
|
| sri lip 02, 2004 11:21 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 10:41 am Postovi: 2683 Lokacija: Asteroid B-612
|
Laste se nocas sele, lete ka jugu Tvoj pogled divlje pcele sapuce tugu Evo sneg mirise, A tebe nema vise. Laste ka jugu lete, i ti nocas kreni Jel to te Bozje ruke odnose meni Evo zima stize, A tebe nema vise.
Kao da je mesec stao samo za nas dvoje Jer nas planina bola deli A sneg je nocas pao, lane moje.
Laste se nocas sele, lete ka jugu A tvoj pogled divlje pcele sapuce tugu Evo sneg mirise, A tebe nema vise.
Kao da je mesec stao samo za nas dvoje Jer nas planina bola deli A sneg je nocas pao, lane moje.
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| čet lip 03, 2004 11:47 am |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
Mozda smo ja i ti divlji i niciji Mozda nas je tuga zauvek vezala
Kazu nam da smo svi rodjeni jednaki Jednaki pred Bogom i pod zvezdama
Cujem, marsiraju zastave zvone koraci u ovoj noci Nebo, nocas ratuje a ti me ne pitaj nikada o samoci
Sanjam, sanjam da si tu k'o da letim na zlatnom cilimu Sanjam, Bog nas prokleo sve nam dao a srecu nam je uzeo
Zaboravljen sam ja zaboravljena ti negde u tisini nase ulice
Ponoc je kucnula ti si se prekrstila obrisala sve jednim potezom gumice
Cujem, marsiraju zastave zvone koraci u ovoj noci Nebo, nocas ratuje a ti me ne pitaj nikada o samoci
Sanjam, sanjam da si tu k'o da letim na zlatnom cilimu Sanjam, Bog nas prokleo sve nam dao a srecu nam uzeo Sanjam, sanjam da si tu k'o da letim na zlatnom cilimu Sanjam, Bog nas prokleo sve nam dao a srecu nam je uzeo
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| čet lip 03, 2004 12:37 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
For so many years we were friends and yes I always knew what we could do. But so many tears in the rain felt that night you said that love had come to you. I thought you were not my kind, I thought that I could never feel for you. The passion and Love you were feeling and so you left for someone new. And now that you´re far and away I´m sending a letter today:
From Sarah with Love, She got the Love that she is dreaming of. She never found the words to say but I know that today she´s gonna send her letter to you. From Sarah with Love, She took your picture to the stars above and they told her it is true, she could get to fall in love with you. So don´t make her blue when she writes to you - From Sarah with Love.
So maybe the chance for romance is like a trated catch before it´s gone. I´ll keep on waiting and dreaming. You´re strong enough to understand, as long as you´re so far away, I´m sending a letter each day:
From Sarah with Love, She got the Love that she is dreaming of. she never found the words to say but I know that today she´s gonna send her letter to you. From Sarah with Love, She took your picture to the stars above and they told her it is true, she could get to fall in Love with you. So don´t make her blue when she writes to you - From Sarah with Love
From Sarah with Love She got the Love that she is dreaming of. She never found the words to say but I know that today she´s gonna send her letter to you. From Sarah with Love, She´s gotta know, what you are thinking of ´cause every little now and then and again and again I know my heart cries out for you.
From Sarah with Love, she got the love that she is dreaming of She never found the words to say but I know that today she´s gonna send her letter to you. From Sarah with Love, She took your picture to the stars above and they told her it is true, she could get to fall in Love with you. So don´t make her blue when she writes you. -From Sarah with Love.
So don´t make me blue when I write to you, - from Sarah with Love.
|
| čet lip 03, 2004 12:40 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
I dream of rain I dream of gardens in the desert sand I wake in pain I dream of love as time runs through my hand
I dream of fire Those dreams are tied to a horse that will never tire And in the flames Her shadows play in the shape of a man's desire
This desert rose Each of her veils, a secret promise This desert flower No sweet perfume ever tortured me more than this
And as she turns This way she moves in the logic of all my dreams This fire burns I realise that nothing's as it seems
I dream of rain I dream of gardens in the desert sand I wake in pain I dream of love as time runs through my hand
I dream of rain I lift my gaze to empty skies above I close my eyes, this rare perfume Is the sweet intoxication of her love
Sweet desert rose Each of her veils, a secret promise This desert flower No sweet perfume ever tortured me more than this
Sweet desert rose This memory of Eden haunts us all This desert flower, this rare perfume
|
| čet lip 03, 2004 12:42 pm |
|
 |
|
tara
...brodski mali...
Pridružen/a: sri svi 12, 2004 6:07 pm Postovi: 214 Lokacija: zamak iz snova
|
_________________ ...gde su sada davni nemiri,
razigrani beli leptiri,
dani zvezda poklonjeni njemu, zauvek?
|
| ned lip 06, 2004 3:45 pm |
|
 |
|
tara
...brodski mali...
|
razigrani beli leptiri,
|
| ned lip 06, 2004 3:53 pm |
|
 |
|
tara
...brodski mali...
|
razigrani beli leptiri,
|
| ned lip 06, 2004 3:57 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
 Zvijezde...
Opet sam tu na istom mejstu kao nekada ne mislim na nju jer ona je nemirna rijeka veèeras nevidljiv za sve prolazim pored tebe sakriven iza sunèanih naoèala nitko baš nitko ne zna koliko mi je znaèila postao sam zarobljenik davnih uspomena ljubavnici i tirani zajedno nismo mogli mi to je ono što nikad nisi htjela priznati jer sve baš sve jednog dana mora umrijeti ali sve baš sve jednog dana æe se vratiti
|
| pon lip 07, 2004 12:33 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
 Rundek...
al jednog dana su tvoje oci same priznale da htjela bi da sam s tobom dok spava grad
i kako da sad nazovem taj sjaj sto izdaje da poci cu s tobom sad ili bilo kad
dugo ti si to od mene krila i nasla uvijek nove zaklone al svake noci isti san si snila da ti si meni mila i da mi dajes sve
|
| pon lip 07, 2004 12:36 pm |
|
 |
|
Ifka
hej, haj, bas je briga...
|
Ajoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| pon lip 07, 2004 12:37 pm |
|
 |
|
edo
Admin (Bog i batina)
Pridružen/a: uto ožu 16, 2004 1:40 pm Postovi: 5110 Lokacija: Pazarichi (Rikavachko-Gvozhdzanska zhupanija)
|
_________________ White Crystal World-Bridger
I dedicate in order to equalize,
Universalizing opportunity.
I seal the store of death
With the crystal tone of cooperation.
I am guided by the power of endlessness.
|
| pon lip 07, 2004 3:34 pm |
|
 |
|
crni labud
...jednostavno...cudesni brodic...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 10:28 am Postovi: 315 Lokacija: negde izvan planeta...
|
Ajoj! (ali drukcijeg prizvuka!)
_________________ "...kratak osmijeh, pogled strasti, potpuno u tvojoj vlasti..."
|
| pon lip 07, 2004 9:29 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
...za jednu................
Ponocna zvona, odjek spor i lijen Bas kao i one noci kada bilo sam njen Kad mi je rekla: "zauvijek sam tvoja, S tobom cu citav zivot, ljubav ti si moja."
Pust je moj grad, hodam polako niz ulicu. Cini mi se kao da joj jos mogu cuti dodir na svome licu. Voljeh je vise nego sto ima zvijezda na nebu. Sjeti li se ikad mene i Splita, tamo gore u hladnom Zagrebu?
Ona je jednom otisla od mene. Nestala poput traka tanke morske pjene.
|
| pon lip 07, 2004 10:53 pm |
|
 |
|
malda
...brodski mali...
|
_________________ izopćena optimiSTica
...a onda shvatih na prepad da te volim ko nekad, vreme samo raspiruje plam...
...u meni miholjsko leto, to prkosno sunce pred zimu...
...ma daaaaaajjj!!!!!
|
| uto lip 08, 2004 8:52 am |
|
 |
|
MrIncognito
...brodski mali...
Pridružen/a: ned ožu 21, 2004 10:36 am Postovi: 214 Lokacija: Ispod sanka..
|
_________________ An archaeologist is the best husband a woman can have. The older she gets, the more interested he is in her...
|
| uto lip 08, 2004 12:36 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
|
| uto lip 08, 2004 12:48 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
Joj kak' meni svakaj padne na pamet! Sad mi došla u glavu ona od Radojke Šverko  pa eto vam je...
Kud plovi ovaj brod sto ljude odnosi i da li iko zna sto more sprema kud vodi ovaj put kojim smo krenuli od svega samo znam-povratka nema. Kud plovi ovaj brod sto srce odnosi taj put je tako dug,a luka nema... Na moru ljubavi i na pucini sna, U plavom beskraju uvijek ostacu ja...
|
| sri lip 09, 2004 11:28 am |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
You and me we used to be together Every day together, always
I really feel that I'm losing my best friend I can't believe this could be the end
It looks as though you're letting go And if it's real, well I don't want to know
Don't speak I know just what you're saying So please stop explaining Don't tell me 'cause it hurts Don't speak I know what you're thinking I don't need your reasons Don't tell me 'cause it hurts
Our memories they can be inviting But some are altogether mighty frightening
As we die, both you and I With my head in my hands I sit and cry
Don't speak I know just what you're saying So please stop explaining Don't tell me 'cause it hurts No no no Don't speak I know what you're thinking And I don't need your reasons Don't tell me 'cause it hurts
It's all ending I gotta stop pretending who we are
You and me I can see us dying, are we?
Don't speak I know just what you're saying So please stop explaining Don't tell me 'cause it hurts No no Don't speak I know what you're thinking And I don't need your reasons Don't tell me 'cause it hurts
Don't tell me 'cause it hurts I know what you're saying So please stop explaining Don't speak, don't speak, don't speak, oh I know what you're thinking And I don't need your reasons
I know you good, I know you good I know you real good, oh
Ladadada, ladadadada Don't! Don't!
Oh, oh Hush, hush, darling - hush, hush, darling Hush, hush - don't tell me 'cause it hurts Hush, hush, darling - hush, hush, darling Hush, hush - don't tell me 'cause it hurts Oh Hush, hush, darling - hush, hush, darling ,
|
| sri lip 09, 2004 2:19 pm |
|
 |
|
tara
...brodski mali...
|
razigrani beli leptiri,