|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Sada je: sri ruj 16, 2026 2:15 pm.
kod reklama
...i tako, eto ti pesma, ludo jedna...
| Autor/ica |
Poruka |
|
pupi
....kapetan...
|
Mogu reći šutnjom, mogu prstima I u pijesku stopama, i u mraku usnama Mogu čuti srcem, mogu očima Nekim novim mirisom, nekim novim okusom Zauvijek, promijenilo se sve Odjednom ti, U jutru što kraj mene drijema ti, a činilo se nikog nema, ti, odjednom ti u kapi kiše, ti, a činilo se nikad više Mogu vidjet kožu, mogu mislima To se samo dogodi, i bez riječi pogodi Zauvijek, promijenilo se sve Odjednom ti, U jutru što kraj mene drijema ti, a činilo se nikog nema, ti, odjednom ti u kapi kiše, ti, a činilo se nikad više Skupilo se vrijeme, U jedan dan Dan u kom' se budim i osjećam Odjednom ti, U jutru što kraj mene drijema ti, a činilo se nikog nema, ti, odjednom ti u kapi kiše, ti, a činilo se nikad više.
_________________ www.didgiland.com
http://flickr.com/photos/pupifoto/
|
| čet lip 10, 2004 11:14 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
jednom kad sve ovo sad bude daleko kad svane dan, nestane mrak kad doðe neko i rasplete sve što veže me sve niti ovog sna možda tad æu ti priznat` koliko sam te voljela
jednom kad mi sretnemo se u vrevi grada ako ti ime izgovorim i ne zadrhtim tada i ako se ti osmjehneš mi kao nekada možda ti priznam koliko sam te voljela
možda æu tad reæi ti sve ali danas još ne to ne rade velike djevojke one tek nasmiješe se i odu bez tuge, jer tuga dolazi kasnije
jednom kad ti pogledaš u oèi moje kad ponos više ne bude igra za dvoje tad æemo mi prièati dugo ko` nekada i možda ti priznam koliko sam te voljela
možda æu tad reæi ti sve...
|
| čet lip 10, 2004 11:22 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Come up to meet you Tell you I'm sorry You don't know how lovely you are I had to find you Tell you I need you Tell you I'll set you apart Tell me your secrets And ask me your questions Oh let's go back to the start Running in circles Coming in tails Heads are a science apart
Nobody said it was easy It's such a shame for us to part Nobody said it was easy No one ever said it would be this hard Oh take me back to the start
I was just guessing At numbers and figures Pulling the puzzles apart Questions of science Science and progress Could not speak as loud as my heart Tell me you love me Come back and haunt me Oh when I rush to the start Running in circles Chasing tails Coming back as we are
Nobody said it was easy Oh it's such a shame for us to part Nobody said it was easy No one ever said it would be so hard I'm going back to the start.
|
| čet lip 10, 2004 11:45 pm |
|
 |
|
bubaerdeljan
...drugi casnik...
Pridružen/a: ned ožu 28, 2004 11:42 am Postovi: 514 Lokacija: fotelja
|
Djevojke u ljetnim haljinama volim Ljubim ih u leða Što mirišu na smolu Moj je grad veèeras dobio luku
Ulje je na vodi Ulje je na vodi Moj je grad veèeras dobio luku
_________________ ..prièu je moju slušala skeptièno.. za nju je, naravno, to bilo totalno falš i patetièno..
|
| pet lip 11, 2004 3:38 pm |
|
 |
|
bubaerdeljan
...drugi casnik...
|
i jos jedna prigodna..
‘Ajmo curice, ‘ajmo djecaci, Studenti i djaci, milicajci, Da, da, da
Jedva cekam da se svrsi ljeto, Dosta mi je vrele klime Zbogom more, zbogom more, Odoh u planine A ona voli ljeto jer se tada nose Ljetne haljinice Svaki dzukac vidi noge moje curice
Hajdemo u planine jer tamo nema zime Hajdemo u planine, jer tamo, Jer tamo nema zime Ojdada ojda ojda ojda ojda, Ojdada ojda ojda ojda da Oioioioioioiiiiii ojda ojda da
Opleti salove, sarene kapice, Tople dzempere I vunene rukavice, Da, da, da ‘Ajmo decki zivo, zivo
Svako zivo bice voli sunce Na moru kraj Save Meni ga je licno, meni ga je Licno dosta preko glave A ona voli sunce jer se tada Nose tanke majicice Svaki dzukac vidi dude Moje curice
Hajdemo u planine, jer tamo nema zime...
Skijanje se brzo uci, ko je Blesav da sjedi kuci, Da, da, da ‘Ajmo curice, zivo, zivo
Na vrh mi je glave i kupanja, Suncanja gnjavaze Sacuvaj me Boze, sacuvaj me Boze, Narocito plaze A ona voli plazu jer se tada Nose malene gacice Svaki dzukac vidi guzu moje curice
Hajdemo u planine, jer tamo, Jer tamo nema zime...
Nikom nije ljepse neg’ je nam’, Samo da je 'vako Svaki dan, Da, da, da Nikom nije ljepse neg’ je nam’, Samo da je 'vako Svaki dan ‘Ajmo curice, ‘ajmo djecaci studenti I djaci, milicajci Da, da, da, da, Da, da, da
_________________ ..prièu je moju slušala skeptièno.. za nju je, naravno, to bilo totalno falš i patetièno..
|
| pet lip 11, 2004 3:44 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 10:41 am Postovi: 2683 Lokacija: Asteroid B-612
|
Na bokun karte ja san srce stavia Kada san ga rukom iscupa I kroz sve te rici ja san jubav trazia Al je niko nije pripozna
Kroz pustu kalu nogon prid nogu Do njenih sam vrata dospia Bez imalo force da bar jednom pokucan Sta sam isprid ka od kamena
A tija san je jubit tija san je cvrsto stisnit uz sebe I da stane vrime i da stane sve da se svit ne okrice A tija san je jubit sa njom sanjat i budit se I da stane vrime i da stane sve da se svit ne okrice
Kroz pustu kalu nogon prid nogu Do njenih sam vrata dospia Bez imalo force da bar jednom pokucan Sta sam isprid ka od kamena
A tia san je jubit tia san je cvrsto stisnit uz sebe I da stane vrime i da stane sve da se svit ne okrice A tia san je jubit sa njom sanjat i budit se I da stane vrime i da stane sve da se svit ne okrice
I da stane vrime i da stane sve da se svit ne okrice….
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| pon lip 14, 2004 11:17 am |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
A ne znam više jel' sam ovo stavila gore, ali eto... za svaki sluèaj
I hate the world today Your so good to me, I know but I can't change Tried to tell you but you looked at me like maybe I'm an angel underneath innocent and sweet
Yesterday I cried You must have been relead to see the softer side I can understand how you'd be so confused I don't envy you I'm a little bit of everything all rolled into one
I'm a bitch, I'm a lover I'm a child, I'm a mother I'm a sinner, I'm a saint I do not feel ashamed I'm your hell, I'm you dream I'm nothing in between You know you wouldn't want it any other way
So take me as I am This may mean you'll have to be a stronger man Rest assured that when I start to make you nervous And I'm going to extremes Tomorrow I will change and today won't mean a thing
I'm a bitch, I'm a lover I'm a child, I'm a mother I'm a sinner, I'm a saint I do not feel ashamed I'm your hell, I'm you dream I'm nothing in between You know you wouldn't want it any other way
Just when you think you got me figured out The season's already changin' I think it's cool you do what you do and don't try to save me
I'm a bitch, I'm a lover I'm a child, I'm a mother I'm a sinner, I'm a saint I do not feel ashamed I'm your hell, I'm your dream I'm nothing in between You know you wouldn't want it any other way
I'm a bitch, I'm a tease I'm a goddess on my knees When you're hurt, when you suffer I'm your angel undercover I've been numb, I'm revived Can't say I'm not alive You know I wouldn't want it any other way...
_________________ ...ulazis mi u svijet kao vatromet i dajes svemu neki smisao i ime...
|
| čet lip 17, 2004 4:01 pm |
|
 |
|
tara
...brodski mali...
Pridružen/a: sri svi 12, 2004 6:07 pm Postovi: 214 Lokacija: zamak iz snova
|
Mila, htio bi ti biti drag
draga, bio bi ti mali vrag
zelio bih biti tvoga milkica liz
zelio bih biti tih lizova niz
Mila, zelim biti tvoja vila
draga, zelim biti tvoja krema kakve nema
prvo me razmazi onda me razdrazi
zatim me razmotaj onda me progutaj
Mila, sada sam ti postao drag
o draga, sada sam ti mali vrag
i sada kad sam postao tvoga milkica liz
baci se na kolena i reci mi, pliz
"Mili, zasto moje srce cvili?"
"Mali gade, sto to tvoji prsti rade"
prvo me razmazi onda me razdrazi
zatim me razmotaj onda me progutaj
mila, zelim biti tvoja vila
draga, zelim biti tvoja krema kakve nema
_________________ ...gde su sada davni nemiri,
razigrani beli leptiri,
dani zvezda poklonjeni njemu, zauvek?
|
| čet lip 17, 2004 11:48 pm |
|
 |
|
bubaerdeljan
...drugi casnik...
|
I'm going to take my time I have all the time in the world To make you mine It is written in the stars above The gods decree You'll be right here by my side Right next to me You can run but you cannot hide
Don't say you want me Don't say you need me Don't say you love me It's understood Don't say you're happy Out there without me I know you can't be 'Cause it's no good
I'll be fine I'll been waiting patiently Till you see the signs And come running to my open arms When will you realize Do we have to wait till our worlds collide Open up your eyes You can't turn back the tide
Don't say you want me Don't say you need me Don't say you love me It's understood Don't say you're happy Out there without me I know you can't be 'Cause it's no good
I'm going to take my time I have all the time in the world To make you mine It is written in the stars above
|
| sub lip 19, 2004 11:35 am |
|
 |
|
denny
...prvi casnik....
|
tako je to pocelo.....
Nocas sam ti opet sam
da me barem nesto udari.
Bit ce rata kazu svi
a ja cu umrijeti od ljubavi.
Ko mi tebe uze Tamara
prodala si suze drugima
nocima ja sanjam tvoje tragove
kuda idu izgubljene djevojke?
...a nastavak...
Godine lete kao komete
donose razne nemire
a ja se trudim ostati dijete
jer tako manje boli me
Kao a-mol, kao staniol
među prstima
tako boli sve
kad pozelim te ja
Ja trebam tvoju ljubav Tamara
iako si već davno njegova
i njemu vedris svijet
a meni divlji cvijet
zauvijek si duso ostala
Ja trebam tvoju ljubav Tamara
pa makar ona bila nevjerna
i srusit' ću taj svijet
i ubrat' divlji cvijet
jos jednom Tamara
U pola pjesme, bas kad se ne smije
misli mi bjeze do tebe
ulice ove postaju tijesne
u svakom licu vidim te
Kao a-mol, kao staniol
među prstima
tako boli sve
kad pozelim te ja
-1. B.Novkovic, 2. Leteći Odred
Zadnja izmjena: denny; sub ožu 12, 2005 6:47 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
| ned lip 20, 2004 4:54 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
Crazy, I'm crazy for feeling so lonely. I'm crazy, crazy for feeling so blue. I knew you'd love me as long as you wanted, And then someday you'd leave me for somebody new.
Worry, why do I let myself worry? Wond'ring, what in the world did I do? Oh, crazy for thinking that my love could hold you, I'm crazy for trying, And crazy for crying, And I'm crazy for loving you.
Oh, crazy for thinking that my love could hold you. I'm crazy for trying, And crazy for crying, And I'm crazy for loving you.
|
| ned lip 20, 2004 11:55 pm |
|
 |
|
witch
...osmjeh joj je lajtmotiv...
Pridružen/a: sri ožu 17, 2004 11:14 am Postovi: 548 Lokacija: Dolje ispod Sljemena
|
We skipped the light fandango
Turned cartwheels 'cross the floor
I was feeling kinda seasick
But the crowd called out for more
The room was humming harder
As the ceiling flew away
When we called out for another drink
The waiter brought a tray
And so it was that later
As the miller told his tale
That her face, at first just ghostly
Turned a whiter shade of pale
She said, There is no reason
And the truth is plain to see
But I wandered through my playing cards
And would not let her be
One of sixteen vestal virgins
Who were leaving for the coast
And although my eyes were open
They might have just as well've been closed
And so it was that later
And so it was that later
_________________ Some people are settling down, some are settling and some people refuse to settle for anything less. Than butterflies...
|
| pon lip 21, 2004 9:58 am |
|
 |
|
tara
...brodski mali...
|
razigrani beli leptiri,
|
| pon lip 21, 2004 11:01 pm |
|
 |
|
Jelena_B.
....kapetan...
Pridružen/a: sub ožu 20, 2004 8:34 pm Postovi: 1484 Lokacija: Mutne vode sna...
|
 Re: ...i tako, eto ti pesma, ludo jedna...
Hrvatska šampione ima i u svijet ide s njima. U Portugalu dani vrući, odoše Hrvati kući.
| pon lip 21, 2004 11:15 pm |
|
 |
|
Jelena_B.
....kapetan...
Pridružen/a: sub ožu 20, 2004 8:34 pm Postovi: 1484 Lokacija: Mutne vode sna...
|
 Re: ...i tako, eto ti pesma, ludo jedna...
Ali evo jedne da ih malo ohrabrimo jer su stvarno dali sve od sebe...
Hero
Hmm
There’s a hero
If you look inside your heart
You don’t have to be afraid
Of what you are
There’s an answer
If you reach into your soul
And the sorrow that you know
Will melt away
And then a hero comes along
With the strength to carry on
And you cast your fears aside
And you know you can survive
So when you feel like hope is gone
Look inside you and be strong
And you’ll finally see the truth
That a hero lies in you
It’s a long road
When you face the world alone
No one reaches out a hand
For you to hold
You can find love
If you search within yourself
And the emptiness you felt
Will disappear
That a hero lies in you
Oh oooh
Lord knows
Dreams are hard to follow
But don’t let anyone
Tear them away, hey yeah
Hold on
There will be tomorrow
In time
You’ll find the way
That a hero lies in you
That a hero lies in you
Mhhh
That a hero lies in
You
| pon lip 21, 2004 11:18 pm |
|
 |
|
tara
...brodski mali...
|
razigrani beli leptiri,
|
| uto lip 22, 2004 11:29 pm |
|
 |
|
tara
...brodski mali...
|
razigrani beli leptiri,
|
| uto lip 22, 2004 11:53 pm |
|
 |
|
malimis
...sanjar prve klase...
|
Res ne vem, kaj mi je danes, da se mi kar vse smeji. Vse po vrsti bi objemal, ker se iz obrazov smeješ ti. Vidiš, oblaki spet nosijo tvoje uhane. Še lutke v izložbah veselo navijajo zame.
Napad ljubezni me drži za vrat. Naj ta pomlad, ki mi zdaj polni dušo ostane vedno tu doma.
Res ne vem, kaj mi je danes. Poèutim se kot bog in vrag. Ploèniki so èudno sreèni. Nosijo me skozi zrak. Vidiš, drevesa si z vetrom frizure krojijo. Deset pa deset je, in ure se glasno smejijo.
Napad ljubezni me drži za vrat. Naj ta pomlad, ki mi zdaj polni dušo, ostane vedno tu doma.
|
| čet lip 24, 2004 4:24 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Sve je tu, kao nekada Nocas vrijeme je stalo za nas Pricaj mi, makar lazi sve Znas da vjerujem, kada tako gledas me.
Priznaj mi, da li i sad sanjas ti Snove sto smo skupa sanjali Znam da kasno je, znam da trazim previse Nakon svega sto smo prosli mi Priznaj mi.
Sve je tu, samo ti i ja Dodir tjela tvog, okus pobjeda Tvoje usne nude proslost nakon lutanja Tvoje oci bude nemir koji dobro znam.
Priznaj mi, da li i sad sanjas ti Snove sto smo skupa sanjali Znam da kasno je, znam da trazim previse nakon svega sto smo prosli mi Priznaj mi Da me smiris kada stignu vjetrovi Kad mi more dusu zapjeni. Priznaj mi...
|
| uto lip 29, 2004 12:00 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Gume na kotačima Jak motor Puno si mi znaćila Pravi otrov Jako sam te volio Pričao bajke Kleo se u bogove Anđele majke
Kad bi procjenjivali Onako od oka Ja bi isp'o magarac A ti koka Nikad nisam lagao Pa neću ni sada Kosa mi je otpala A narasla brada
Hipijejej hipija Hipijejej hipija Hipijeje jeee hooo
Čekao sam proljeće A stigla je zima Po zraku leti monoksid K'o frak pingvina Jako sam te volio Pričao bajke Kleo se u bogove Anđele majke
Zvala bi mene Na kavu ili sok Pozdravio bi je Sa zdravo ili bok Igrali bi tad Rijeke i gradove Na kraju sam spušio Polupane lončice
|
| uto lip 29, 2004 12:04 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
On je čuvar vremena jahač morskih valova kao poštar lakog sna on u snove dosurfa
kada oči zaklopiš ti se njemu pomoliš da ti fura anđele srebrne kroz sve tvoje močvare i rub tada znaš da je fajrunt mjesec je plavi grejpfrut zibam te ko malu bebu samo tebi svira bend na nebu
ja sam vlasnik cirkusa u kojem sjedim samo ja i samo katkad mahnem mu iz šatora da mi snove pokrpa kada oči zaklopiš ti se njemu pomoliš da ti fura anđele srebrne kroz sve tvoje močvare i rub...
....za jedinog....
|
| uto lip 29, 2004 12:06 am |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
Uvijek sam zelio biti heroj Ne kao James Bond, prokleti tajni agent Zelio sam biti heroj, heroj ulice Bar jedan dan, djevojko, bar jedan sat.
Uvijek sam sanjao da sam ja heroj ulice Ja bih bio Romeo, a ti Juliet Uvijek sam sanjao da sam ja heroj ulice Koji ce promijeniti bas citavi svijet.
Prisiljen da razmisljam, ja shvatio sam sve Nisam roden da budem heroj O ne ne ne.
Uvijek sam zelio biti heroj Ne kao James Bond, prokleti tajni agent Zelio sam biti heroj ulice Bar jedan dan, djevojko, bar jedan sat.
Uvijek sam sanjao da je neko drugo vrijeme Ja bi bio Romeo, a ti Juliet Uvijek sam sanjao da sam ja heroj Koji će promijeniti baš čitavi svijet.
|
| uto lip 29, 2004 12:10 am |
|
 |
|
Ifka
hej, haj, bas je briga...
|
Ti dodjes, i odes Kao prvi san Kroz mene prodjes, i odes Ja ti oprastam Zatvaram oci kad me ljubis Jer sad dobro znam Bol je u dusi Putuje s'nama Kao nesreca
Nek nebo nam sudi Ako smo ludi Ako je grijeh sto volim te Nek nebo nam sudi I da sve gubim Ne mogu bez tebe
Za koga su jutros, Prije zore, ruze procvale Koga mi usne, vrele usne Prose poljubce Zatvaram oci, kad me ljubis Jer sve dobro znam Bol je u dusi, putuje s'nama Kao nesreca
|
| uto lip 29, 2004 12:16 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
trazio sam na vrhu planine andjele visine da mi kazu ime
trazio sam u dubini mora odavno zaboravljenu tajnu plime
a pogledaj sta sam nasao prevrcuci raj i pakao divlje kose, tamna oka dva cvijet bez korjena ples je sve sto zna
o o o o tko te k meni poslao da mi andjelima kvaris posao e e e e dit moi qui t'ai envoier pour empeche mes anges de travailer
|
| uto lip 29, 2004 11:37 pm |
|
 |
|
pupi
....kapetan...
|
sami setamo pustim ulicama grada duboka je noc i kisa tiho pada gledam ti u uho i gledam ti nos stvarno vec dugo nismo bili tako blizu
ti i ja
goli lebdimo nad mokrim krovovima grada ugodna je noc i tjela su nam mlada mekane slike nas vuku u san jutarnje buke mi ostavljamo javi
ti i ja ti si ja
stihija
|
| uto lip 29, 2004 11:42 pm |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|